0 oy
834 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar oplum 7 aylık çorbasını biberon da vermek istiyorum da bugün  acaba tarif bilen var mı 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kasikla yedir hem alisir bu sefer kasikla hicbisey yemez
(603 puan) tarafından
Normalde kaşıkla veriyorum zaten alışık çok şükür ama bugün biberon kullanmam gerekli de onun için sordum
tarafından
Kullanmak gerekli ama sut su ver biberonla asla corba verip o hatayi yapma kolayina gelir asla kasikla yemez ek gidaya geçmiş zaten
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım neden kaşıkla vermiyorsun bu sefer çok büyük yaşlara kadar çocuklar çatal kaşık kullanmıyor reddediyorlar
(603 puan) tarafından
Normalde kaşık kullanıyorum kuzum biz 5 aylıkken geçtik ek gıdaya ama bugün biberon kullanmam gerekli de ondan sordum
0 oy
tarafından
Canım neden biberon kaşıkla ver
(603 puan) tarafından
Kuzum yukarıda da yazdım kaşığa zaten alışık ama bugün biberonla vermem gerekiyor
tarafından
Canım senin için  söyledi.m Yanlış anlama sonra kaşığa zor alışır diye dedim
(603 puan) tarafından
Yok canım yanlış anlamadım kaşığı tanıyor zaten ama bugünlük biberon da yemesi gerekli çünkü ben yedirmicem ablamız bakcak o da yediremiyor diye sormak istedim
tarafından
Anladım canım
0 oy
(11,569 puan) tarafından
Biberon da niye veriyon artık ek gıdaya başlamış kaşıkla yemeye alıştır bence ben bıberonda tek süt veiryom oda memeyi bıraktı diye
(603 puan) tarafından
Normalde ben de öyle yapıyorum kaşığa alışık zaten de bugün biberona koymam gerekli fikir sordum sadece
0 oy
tarafından

Hangi çorba olursa olsun blendirdan geçirince biberonla icirlir sanki ya. Bir fikrim yok ama öyle düşündüm :D

(603 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm aslında ama bi soram dedim:)
tarafından
Güzel bir mercimekli sebze. Veya tavuk suyu çorbası harika olur gibi
(603 puan) tarafından
Mercimek vermedim henüz ya gaz sıkıntısı var bugünlerde teşekkürler canım fikir verdiğin için
0 oy
tarafından
Benim oglum da biberon kabul etmiyo niye alistirmaya calisiyosn ki buyumus zaten 
(603 puan) tarafından
Alıştırmaya çalışmıyorum kuzum zaten kaşıklı alışık oğlum bugünlük fikir sordum sadece
tarafından
Hic gerek yok bence sen bilirsin ama
(603 puan) tarafından
Ben evde olmicam ablamız bakıcak oğlum da çok sabırsız ve hareketli yediremez diye pratik olması açısından sordum gerek var yani
0 oy
tarafından
Alışırsa hep ister ama
0 oy
tarafından
Biberonla corba mi yedirilir ilk defa duyuyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
13 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde mehlikam (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 289 göst.
2 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,471 soru

24,184,092 cevap