0 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından

Paketi gorunce heyecanlanmadim degil ama icini acip bakinca hayal kirikligi ☺☺:Dinsan bi bardak tabak gonderir ama demi:woot: cogu elit uyesine bi hediye falan gondermemisler acaba bana niye gonderdiler esim diyorki sana boyle gonderiyorlar kargo parasida almiyorlar ama sonra bi kagit gelir 10.000binliralik borc olur diyorlar yaparmi ki sizce trendyol boyle bisey

image

image

20 Cevaplar

0 oy
tarafından
Reçel mı gelmiş sana 
(2,765 puan) tarafından
Yok canim su bimde satilan 5 90. Oraletler varya ondan
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok kız olur mu öyle saçma şey. 
(2,765 puan) tarafından
Valla herkes oyle diyor ben hep 50 liralik biseyler aliyorum kargo parasi odemiyim diye benimkilerde oyle diyo bana
tarafından
Yok cnm bişey olmaz merak etme bende o şekilde yıllardır alışveriş yapıyorum bir sıkıntı yaşamadım ❤️
0 oy
tarafından
Kız neler aldın öyle de elit üyesi oldun :D
(2,765 puan) tarafından
Kiz kayinbabam 2.000 lira degerinde alisveris yapti benim hesapda kendisi pazarci elektirikli supurge parcasi satiyor onlarda aldi bende 100 liralik alisveris yaptim daha sonra kayinbabam tekrar 540 liralik alisveris yapti arti bide gorumcem 350 liralik alisveris yapti yani hepsi bir ay icinde alindi ve 50 den fazla kargo geldi gitti
tarafından
Aaaa çok iyi :D
(2,765 puan) tarafından
Demi isime yaradi valla benimde
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Oyle birşey olacağını sanmam, :))
(2,765 puan) tarafından
InsAllah olmaz ya icime kurt dusuruyorlar
0 oy
(14,997 puan) tarafından
Neymiş ki bu elit üye 
(2,765 puan) tarafından
Toplamda 4000 liralik alisveris yapinca elit uye oluyon iste indurim falan kazaniyon her urunden ilk sen haberdar oluyon falan pek isime yaramadi benim
(14,997 puan) tarafından
Hım Hepsiburada düşünsün naletler 5.200 luk alışveriş yaptım bı b.ok vermedi
(2,765 puan) tarafından
Trendyolun verdigide bi ise yaramiyorki canim hepsiburadada hic olmazsa daha ucuz seyler var
0 oy
tarafından

3 senedir üye olup nerdeyse her hafta alışveriş yapan ben bile elite olamadım sen nasıl oldun:D

(2,765 puan) tarafından
Valla kayinbabam sayesinde oldum gorcelerde dahil bir ayda 4000 liralik alisveris yaptik dun benim kuponlar yatsaydi eger 300 liralik alisveris daha yapicaktim olmadi
0 oy
(693 puan) tarafından
Elit üyesine gönderilen elit ürün (:
(2,765 puan) tarafından
Demi bi karacanin kahve makinesi var onu falan gonderseydiler bari
0 oy
tarafından

Hediyenin bardağı tabağı olmaz :) oraletin hayrlı olsn kuzu :)

(2,765 puan) tarafından
Ajahah sagol canim kizimin isine yaradi benle esim soguk seyler seviyoruz
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Yok ya sonradan öyle borç falan gelmez 
(2,765 puan) tarafından
Gelmesin ya dunde hainlik yaptilar kupinumu yatirmadilar
(5,572 puan) tarafından
Zaten Trendyol iyice saçmalamış . Bana da bir tane yattı bir tane yatmadı m ama koleksiyon dan o kadar emindim ki yatmadı
(2,765 puan) tarafından
Pislikler uste dun 16da sordum bana 18 kadar bekleyin dendi 18de tekrar sordum 24 saat beklyin dexiler sabah sordum bana diyorku iste kupon yatim suresi aksam doldu otomatik bilgisiyar uzerinden yatiyor belki siz kaydetme sayisina ulasamadiniz diyor bende dedimki 57 kaydetmem ve 57 takipbim var dedim bana diyor iste bot hesap vardir yada kaydedenler arasinda siparis gecmisi yokdur diyor iyide dedim daha oncr kuponlarimida ayni kisiler kaydediyordu onlar yatiyordu bu niye yatmafi diyor yapabilecegimiz bisey yok istersenuz gorusmemizi degerlendirebilirsiniz diyor naletler
(5,572 puan) tarafından
Aynı şeyi bana da söylediler yalan . İnanmıyorum artık walla .
0 oy
(2,694 puan) tarafından

Elite üye olman için 4 bin tl üzeri ürün almış olman lazım ondan sonra elit müşterisi oluyon

(2,694 puan) tarafından
Ozaman tamam ama ürün geldiğini hiç duymadım belki yeni uygulamadır
(2,765 puan) tarafından
Valla bilmiyorumbki canim gondetdikleri urunde urun degil yani nemlenmis birbirine yapismis sekilde geldi
(2,694 puan) tarafından
At gitsin çöpe aman dikkat et
(2,765 puan) tarafından
Valla ictik ya yalan soyliyemem ama ben sevmiyorum sicak bisey kahve harici o yuzden esimle kizim iciyor
(2,694 puan) tarafından
Ahaahaa afiyet olsun :=)
0 oy
tarafından
Yapmaz bence. Hediyenin büyüğü küçüğü olmaz bedava sirke baldan tatlıdır demişler afiyetle yeyin. Nasıl olunuyo elit? Çok mu alış veriş yapıyorsun
(2,765 puan) tarafından
4000 liralik alisveris yapiyorsun bide 4000 tanede onaylanmis urun yorumu falan istiyor sonra oluyorsun
tarafından
4000 hepsi aynı anda mi oluyor? Bide 4000 yarım için 4000 tane ürün mu almis olmak gerekiyor?
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Elit nasıl oldun ki kız ☺️☺️ güle güle kullan 
0 oy
tarafından
Ben de elit uyuyeyim 5 6 sefer oldum hediye yollama diye bisey yokki sorsana musteri hizmetlerine bi is var bence 
0 oy
(2,535 puan) tarafından
Bende güzel bı hediye geldi sandım hayal kırıklığı na uğradım ☺️
0 oy
tarafından
Başlangıç olarak güzel bir şey bence :))
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Yaklaşık 2.5 senedir elit üyeyim ama hiç hediye falan gelmedi:) başka bir şey çıkmaz inşallah işin içinden
0 oy
(30,125 puan) tarafından

Cimri Trendyol yahu shshshs

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Ben de elite im şekerim kaç yıldır ama bana hiç gelmedi  kendini şanslı say gene de :) 
0 oy
tarafından

Yok kız köye borç gelsin karşı taraf kargoyu ödüyor yani koşul bu şekilde 50 TL nin altında sipariş verirsen sen ,üstünde alışveriş yaoarsan mağaza sahibi yani satıcı kargoyu ödüyor bemd eelti üye olmak için uğraşıyorum bakalım :D.hayirki olsun senin üyeliğin darısı bana 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 505 göst.
16 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
4 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 95 göst.
21 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 774 göst.
19 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,875 soru

24,104,369 cevap

332,608 kullanıcı

...