0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hepimiz kendimizi eşimize ait hissederiz bize onun dokunmasını, sevgi göstermesini , her halimizi görmesini isteriz. Kendimizi tamamen ait hissettiğimiz kişi eşimiz olur tabi bazıları için geçerli değil ama bence böyle biz böyle düşünür hissederken kadınlık duygularımızla sizce erkekler bu konuda tam olarak nasıl hissediyordur bizde onlar için ait hissettiği bağlı hissettiği o yer miyiz yoksa sadece toplumsal baskıdan mı bize sadıklar

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yok canim erkekler kendi bedenleri söz konusu olunca çok paylaşımci olurlar hagafaga
tarafından
Hahahaha Allah ne yapmasın seni
tarafından
Sjjskhd
(7,035 puan) tarafından
Ulan hahahhaha kız Allah seni ya vala bazı erkekler gerçekten öyle :D
tarafından
E öyle yalanmi hahaha
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sormak lazım erkeklere. Ama gercekden seven sayan erkek evıne esıne coluguna cocuguna baglı olmasını mecburuyetten degılde kendisi  içinden geldıgı ıcn yapıyodur dıye dusunuyorum. Şahsen esımle herseyı konuşuruz  o anlatır ben anlatırım .  Esımden anladıgım kadarıyla o toplumsal baskıdan degılde gercekden içinden geldıgı ıcn kendınısi bana kızımıza aıt hıssedıyo. Bunu anlayabılıyorum
0 oy
tarafından
Seven erkek de öyle hisseder canım 
0 oy
tarafından
Benim  eşim kendini bana ait hisseder. 

Bana çok bağlı çok şükür ❤️.
0 oy
tarafından
Kişiye göre değişir herkesin eside farkli davranir 
0 oy
(1,748 puan) tarafından
Benim bildiğim tek gerçek ailesiyle kötüyse seninle iyidir aileyle iyise sana kötü  kendi adıma konuşuyorum
0 oy
(303 puan) tarafından
Bence erkeklerde de öyle canım, yani en azından belli kısmı öyle diye düşünüyorum ben. Allah razı olsun ben o konuda nasılsam eşimde heep öyle ondanda heep öyle gördüm duydum ben maşAllahh :) ♡

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 291 göst.
+1 oy
4 cevap 297 göst.
0 oy
0 cevap 71 göst.
0 oy
3 cevap 135 göst.

Kategoriler

1,477,526 soru

24,184,814 cevap