0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından

Kizlar tam iyilesiyorum dedim sabah bi kalktim bogazim agriyo hafiften gece dus aldiktan sonra camasir serersem olacagi buydu :( ne yapmaliyim kizlar cok hafif var ilerlemeden kesmek istiyorum..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende 15 gündür var. Gerip bitmedi hala ve her sabah boğaz ağrısı yla uyanıyorum 
(3,102 puan) tarafından
Salgin var kuzum ya bize esimden gecti oglunda hastaymis cok gecmis olsun 2 yasindaki oglunmus yeni okudum yorumda aslinda oksurugu falan varsa günlük sakizi varya canım onun buhari falan cigerleri enfeksiyonu temizlermis internetten arastirmistim cok uygulama sekli var bi dene istersen
(665 puan) tarafından
Ki  ne garip bişey geçti diyim 5 gün sonra tekrar başlıyor geçti diyim 20 gün sonra tekrar başlıyor Allah beterinden saklasın...
tarafından
Ateşi bugün devam ederse hastaneye götüreceğim cnm.insallah devam etmez bebekle çok zor oluyor. Bende günlerdir iyilesemedim boğaz ağrısı bitti dedim ama hala devam ediyor
(3,102 puan) tarafından
Canim zencefil bal karistir ye bari snde nane limon falanda icemezsin herhalde sütü etkiliyor diye biliyorum atesi varsa oglun antibiyotiklik demekki canim enfeksiyon var demekki bagisiklik savasiyo cocuklar hastalanmasin ya bnimde bugun buyuk kizin burnu akiyo sirayla yayildi valla
tarafından
Tamam cnm. Oğlumun enfeksiyonu yoktur inşallah ya. Yoksa uzun sürer ateşi :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sende dikkat et kendinr iyi olmadan trkrar hasta olmussun bogazini biseyle sar sicak tutsun  cok faydasi olur
(3,102 puan) tarafından
Tamam canım cok tesekkur ederim
0 oy
(8,667 puan) tarafından
Bende çok grip oluyorum alıştım arrik 
(3,102 puan) tarafından
Bagisiklik kalmadiki gdolu beslenmekten kimsede

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 145 göst.
10 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 34. (402 puan) tarafından soruldu
+3 oy