Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Biraz uzun ama lütefen okuyun. Komşunun Küçük kızı sizi rahasız etse
0
oy
1,545
göst.
14 Aralık 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
14 Aralık 2021
düzenlendi
İyi geceler kızlar size bir şey soracam karşı komşumun 3 yaşında bir kızı var benim de 9 aylık bi oğlum var kızı sürekli bize geliyor günde 4 5 defa gelir zile basar bazen açmıyorum yine gelir zile basar açmana kadar gitmez tam çocuğumu uyutuyorum o saatti tutrur bide gelir pat zile basar sabah akşam farketmez. Bide normal bi çocuk da değil o kadar yaramzki çocuğum eline ne alsa ellnden alır ağzından emziğini alır aşırı derece bağırıp çığlık atar evimde bi şey bırakmadı her şeyi kırdı döktü en sevdiğim biblolarımı bile. Ama tepki de gösteremiyorum çünkü ben doğum yaptığımda annesi gelip bana bakmıştı. Ne yapmalıyım sizce kibarca bi kaç kez söyledim annesine ama yok değişen bi şey yok.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
31
Cevaplar
0
oy
14 Aralık 2021
Anacibabaci
(
1,466
puan)
tarafından
cevaplandı
Zilin kablosunu kes . Kapıya lütfen kapiyi çalmayın bebek uyuyor yaz annesi görür belki kızı göndermez
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Aralık 2021
Cantanesi06
(
5,750
puan)
tarafından
cevaplandı
3 yaşındaki cocugun başkasının evinde 4 kez ne isi var ben olsam direkt muhabbeti keserim insan kendi evladının başına birsey gelir diye dusunmezmi acaba ya ustelik çok hırçın diyorsunuz hadi kirdigi seylerle olmadik biryerini kesse ozaman suclu siz olursunuz acik ve net konusun iyilik yapmis Allah razı olsun ama bu normal bir durum degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Doğumda baktı diye mecbur hissetme sakın kendini çocuğun uyku düzeni gidince sabahlara kadar sen yoruluyorsun sen bakıyorsun şöyle annesine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Galiba tek çare taşınmak. Taa benim canım sıkıldı. Benim de var o yaşta kızım, gerçekten tahammül etmesi aşırı zor. Kaldı ki başkasının çocuğuna insan hiç katlanamaz. Benim kızım da sürekli uyuyan 4 buçuk aylık kardeşini uyandırır.
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar sinirleniyorumki geceleri uyuyamıyorum ya
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
Mekace
(
1,562
puan)
tarafından
cevaplandı
Annesine de kzii gelmek istediğinde sana msj atsın musaitmisin diye sende böylelikle gelmesini azaltirsin bebeğimi uyuttum dersin ben biraz rahatsızım dersin eşim evde dersin vs vs vs şeyler gelemdi azalır sonra iki üç güne bir duser gelmesi belkife daha az yani bu şekilde söyleyebilirsin baktın yine olmuyor sert bir şekilde uyar
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
O kadar değişik öz güveni yüksek mi desem şımarık terbiyesiz mi desem bilmiyorum eşimin adı İbrahim İbo diyor eşime kapıya geliyor oğlum uyuyor diyorum o zaman iboya bakacam diyor sanki asker arkadaşı
14 Aralık 2021
Mekace
(
1,562
puan)
tarafından
yorumlandı
Özgüvenli biraz ama sanki o özgüveni ailesi biraz abartmış ve şımartmis sanırım sen annesine de msj atsın musaitmisin diye sorsun müsait olmuyorum vs birşeyler söylersin çocuk uyuyir eşim uyuyir ben uyuyacm isim var vs vs gibi
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Valla zilin düğmesini çıkardım kapıya vurur öylede bir iki açmam açıncada geri gönderirim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
Eviminnesesi
(
693
puan)
tarafından
cevaplandı
Böyle kadınlara sinir oluyorum empati yoksunu cocuk ne anlar daha 3 yasinda benm gözmde büyük sorumsuzluk birde binayı gezior demişsin neyin rahatlığı bu demekki cocugu ewden gönderior kendisi keyf yapior o cocugun başına bir sey gelse Allah korusun nasıl wercek bunun hesabinj kendi wicdanina sana yardimci oldu diye sen ona mecbur değilsin her seyini cekmek zorundada değilsin net bir sekilde tawrını koymalısın
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Hem çocuğuna çok düşkğnmüş gibi her şeyin en kalitelisi en pahalısı kızıma layık der her şeyin doğalı organiği bilemem nesi der bi de dediğiniz gibi başından savıyor çözemedim ben bu kadını
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
hatice2134
(
1,453
puan)
tarafından
cevaplandı
Yani doğumda sana baktı diye kendini mahcup hissetmene gerek yok bence . Bide ne alaka gelio yani sonuç da sende yaşıtı çocuk yok o 3 yaşında senin daha 9 aylık. Bence yanlış bisey ya devir kötü bu komşular nasıl böle çocuklarını gonderiyor aklım almıyor. Yani akıl veremiyorum muhtemelen bende bisey diyemezdim anca çok sabrım taşarsa sana bakacak kadar yakınmış demek komsun güzel.bi dille söylersin
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Söyledim baya düzgün bi dille ama anlamak istemedi dün eşim gece çalışmıştı gündüz gelip kapıyı çalmış eşimde bebek uyuyor demiş kapıyı kapatmış gitmiş alt komşuya demiş yok bi tuhaf davranışları dengesiz adamın kızımın suratına kapıyı pat diye kapatmış diyor daha o kızıyor ya çok değişik
15 Aralık 2021
hatice2134
(
1,453
puan)
tarafından
yorumlandı
Hakketen değişik . Böyle umursamaz insanlar da var demkki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
Dilek06
(
537
puan)
tarafından
cevaplandı
Benimde oyle komsm vardi ben kayinvalidemle oturuyorum kaynanamin komsusu kadin ilk baslarda kendi gelip beni hamileyken korkutuyodu sen doguramazsin haji niye dogurmadin sen o sanciya dayanamazsin dikkat et kalp krizi falan gecirke vs seyler o korkudan cocugum dogum kanalina giremedi ters geldi sezaryan oldum esime soyledim biraz kizdi komsuya arayi soguttu biraz birde kizi var allahim benim evin icinde ne oluyo herkese anlatio onun yaninda cok dikkatli konusuyoruz daha 4sinifa gidiyor bir çene ayni annesi yemek yapsam esim arayip bisey istiyonuzu dese aynisini mahalleye anlatior birde zile basmamiz var tabi yapmayin diorum kagit yapistiriyorum kagidi sokuyo sinirden zilin kablolarini kesip iptal ettim kiz geldiginde cocuk uyyo ben uyansin seni cagiririm diorum biraz azaldı lar
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
***** düşüncesiz insanlar öyle komşu olacağına hiç olmasın ben o yüzden artık herkesle mesafemi koyuyorum kimseyle arkadaşlık edemiyorum korkudan ya tepeme çıkarlarsa diye böyleleri yüzünden komşuluk yok oluyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
Deryazeyneperen
(
781
puan)
tarafından
cevaplandı
Kapnin zilini sustur canım çalsada uyandirmaz bebeği bizde bı kablosunu kestik kafa rahat
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Şimdi uğraşacam bozacam zili
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Zile nasil basiyo 3 yasinda kiz ona takildim ben:) boyu yetiyo mu;)
14 Aralık 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Yukarı giden merdiven var tam orda merdivene çıktı mı boyu yetiyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
731
göst.
Komşunun kızı komşunun küçük çocuğuna vurdu
10 Ağustos 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
45
cevap
1,339
göst.
Eşiniz sizi görünce sizin hakkınızda ne düşünmüş bnm esim bni ilk gördüğünde evin küçük kızı sanmış
2 Mart 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
+2
oy
38
cevap
1,637
göst.
Komşunun Kızı Hakkında Endişelerim Var mı? Çocukların Güvenliği İçin Ne Yapmalıyım?
29 Mayıs 2025
Diğer
kategorisinde
Sence
(
1,290
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy