0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar selam, bılıyorsunuz bız tayıncıyız esım memur burda esımın iş arkadası evlendı kız da buraları hıc bıkmıyordu sudan çıkmış balık gıbıydı acıkcası elımden geldıgınce yardım ettım, defalarca evıme çağırdım ama kedı alerjısı var dıye gelemedıler, yemeğe götürdük, konsere goturduk, mangala goturduk, hep bız davette bulunduk ve kız yalnız kalmasın dıye elımden geleni yaptım ama o bır kere bıle evıne davet etmedı 2 sene oldu, 2 ay önce doğum yaptı hastaneye gıttım kapıdan esıne süt yapan çay verdım yıyecek verdım, hamıleyken mıdem bulanıyor dedı yemek götürdüm kapısına kadar yıne ıcerı davet etmedı ki ona asla bozulmadım, doğum yaptı annesı geldı evlerıne 1 ay hep mesaj attı bana bebek söyle bebek böyle napayım vs vs bakamıyorum kolık falan hep yardımcı oldum 1 ay sonra mesaj da dedım, ' musaıtsen bır ara geleyım hem sana yardım ederım yemek yaparım hem de bebeğe bakarım sen banyo vs yaparsın, annen gıdınce gelırım dedım, bana mesaj da ' canım kusura bakmazsan 40ı çıktıktan sonra gel eve kabul edemıyorum' yazmış o kdar üzüldüm ki, nıyetım bebek görmek degıldı gerçekten ona yardıma gıdıcektım o günden berı de hıc konuşmadım sızce haksız mıyım üzülmekte ?

24 Cevaplar

0 oy
(5,157 puan) tarafından
Ne kadar düşünceli bir arkadaşsın keşke senin gibi bir arkadaşım olsaydı yaşadığım şehirde.. Nedenini öğrenmek lazım öncelikle 40 çıkması zaten saçma geliyor bana, sonuçta sen orda güne gitmiyorsun. Senin yaptığını kardeşler yapar o kadar ilgiliymişsin. Umarım bu yaptığı için geçerli bir sebebi vardır, ama bence sana bu son konuşmasından sonra bir daha yazma biraz ilgini azalt tepkisini gör yani sadece işi düştüğü icin mi seninle konuşuyor bunu öğren
tarafından
Canım, Allah razı olsun daha ıyı arkadaşlar çıkarsın karşına, zaten bunu dıyelı 2 ay oldu cocuk 3.5 aylık oldu benı daha bu sabah arıyor çağıracak heralde, annesı gıttı kocasını ıznı  bıttı benı aramak oyle aklına geldı, bızımde çocuğumuz oldu kımseden sakınmadık, telefonunu artık açmayı düşünmüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok ayıp ya bu insanlara iyilik de yaramıyor artık 
tarafından
Ay bır daha tövbe zaten bulsun benım gıbı enayı sımdı
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bizde 40 gün kimssyi kabul etmedik sonra da gelen insanlar sorarak geldj hep kabul ederseniz vs dediler . Ayrıca kimseye bu kadar değer verip yardımcı olmam insanlar değişik artık çünkü .
tarafından
Benım bıldıgım 40 gün fotoğraf falan atılmaz bır de ben esımle degıl sadece kendim gıdıcektım cocugu bıle evde bırakıp ona yardım ıcın bunda bıle 40ı beklemesi bana çok yanlış gelıyor
0 oy
(693 puan) tarafından
Sanırm ben farklı düşünüyorum benim takildigim nokta 40 ciktiktn snra gel demesi degil cnku bazi insanlar bebegin 40 cikmadan gorsmek istemez hem kendisi toprlnmk hem bebek toparlnsn die birde suan malum wirus war ben öncesine takildim bizde tayinciyiz we senin gbi kimseyle karsilasmadm cok güzel kalbin war sen hep adım atan yardm eden taraf olmuşsun ama o hep geri durmuş 
tarafından
TayıncıySen bılırsın ınsan kendıne dost arıyor, memleketimde çok arkadaşım vardı burda yapayalnız kaldım o kalmasın ıstedım keske böyle olmasaydı
(693 puan) tarafından
Birde malum bzlern lohusa sendromu war belki ole olmstr (: yanls anlamadysam annen gidince gelirm demissn we annesi gidince aramiş son bir şans wereblrsn söledm gbi senin güzel bir kalbin war dierlernde hep görmezdn gelmsn smdi bebegi war cewreside yoksa sana ihtiyacı olblr ama bunuda boşa cikartrsa sonuna kadr mesafeee (:
tarafından
Kuzum annesı bebek 40 günlükken gıttı eşi ızındeydı o evdeydi yardım ettı, ben bır sure konuşmayayım belkı karşılaşır ederız küçük yer o zaman sorucam
(693 puan) tarafından
Sen nasıl istersen basta soledim gbi ben dier yaptiklrna takldm zaten o zman sorsaydn direkt mesafeli ol derdim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 553 göst.
2 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 410 göst.
29 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde asllyd (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 417 göst.
0 oy
14 cevap 556 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Adalett (57 puan) tarafından soruldu