Kızlar normalde anlatmayı sevmem, anlattıkça daha da dertlenirim biliyorum kendimi ama dayanamadım..
Ben mi alınganlık ediyorum yoksa gerçekten takılmakta haklı mıyım bilmek istiyorum. Eşim polislik eğitimine gitti, aylık bi süreç zaten onun hasretliğini çekiyorum :( 21 aylık bi oğlum, 23 günlükte bi kızım var elhamdüllİllah.. Bu süreçte annem yanımızda kalıyo ama ben kalması taraftarı hiiç olmadım, zor olur biliyorum ama ekstra beni zorluyolar ailem ne yazık kii :( Belli olaylar, kafa yapılarımız, ailevi meseleler vs.. Hiiç bi gelirim yok, eşimin eski çalıştıgı yerden bi miktar para geliyo o kadar onunla idare ediyorum elhamdüllİllah.. Ama annem bu süreçte sürekli şu şu kadar tuttu, buna bunu verdim, şuda şöyle olmuş heep para şeyapıyo bana :'( Artık o kadar daraldım kii bugün yine öyle söyledi bi selfie çubugu için; oğlum oynuyodu ben o kadar para verdim niye elinde oynuyo diyo.. Aklım durdu artık yani neden böyle yapıyo, niye söylüyo ve yemin ederiim müsrüf bi insanda değilim.. Napıcağımı şaşırdım :( Bi kardeşiniz olarak önce duanıza sonra aklınıza talibim..