0 oy
457 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından

Kızlar normalde anlatmayı sevmem, anlattıkça daha da dertlenirim biliyorum kendimi ama dayanamadım..

Ben mi alınganlık ediyorum yoksa gerçekten takılmakta haklı mıyım bilmek istiyorum. Eşim polislik eğitimine gitti, aylık bi süreç zaten onun hasretliğini çekiyorum :( 21 aylık bi oğlum, 23 günlükte bi kızım var elhamdüllİllah.. Bu süreçte annem yanımızda kalıyo ama ben kalması taraftarı hiiç olmadım, zor olur biliyorum ama ekstra beni zorluyolar ailem ne yazık kii :( Belli olaylar, kafa yapılarımız, ailevi meseleler vs.. Hiiç bi gelirim yok, eşimin eski çalıştıgı yerden bi miktar para geliyo o kadar onunla idare ediyorum elhamdüllİllah.. Ama annem bu süreçte sürekli şu şu kadar tuttu, buna bunu verdim, şuda şöyle olmuş heep para şeyapıyo bana :'( Artık o kadar daraldım kii bugün yine öyle söyledi bi selfie çubugu için; oğlum oynuyodu ben o kadar para verdim niye elinde oynuyo diyo.. Aklım durdu artık yani neden böyle yapıyo, niye söylüyo ve yemin ederiim müsrüf bi insanda değilim.. Napıcağımı şaşırdım :( Bi kardeşiniz olarak önce duanıza sonra aklınıza talibim..

9 Cevaplar

0 oy
(14,957 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım. Peki tek kalamiyor musun ? Bende aile ile yaşama taraftarı değilim 1 gün bile zor geçiyor bizim için 
(303 puan) tarafından
Amiin canım.. Ben kalmayı çokk istiyorum ama eşimin içi rahat etmiyo bide yeni doğum yaptıgım içiin illa annemi istiyo :( Hem şeker  hem epilepsi hastasıyım bayılmalarım oluyo belli şeyler yasak o yüzden istiyo eşim de annemin kalmasını
(14,957 puan) tarafından
Rabbim sağlık versin kuzum. Sağlık sorunların varsa evet kalması daha uygun senin için hem azmiş zaten eşinin egitimi az dışını sık zaten gidince rahatlarsın Rabbimin izniyle
(303 puan) tarafından
Amiin Rabbim razı olsunn canımm ♡ İnşAllahh
(5,749 puan) tarafından
Bende epilepsi hastasiyim canim geçmiş olsun bende 3 sene yalnız kızımla yaşadım nöbetlerim olurdu kızım aglar aglar sesi kisilirdi birde aile binası sabret esin dönene kadar derim Allah yar ve yardımcın olsun
(303 puan) tarafından
Rabbim evlatlarımıza da bizlere de sabır versin inşAllahh balım :/ Rabbim razı olsun..
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Canm belki alinmissndr ya suan hersey pahalandi ki inan her evde belki tek konu bu.esimde seker bukadr yag bukadr dye syler anlatr  insanlarn arrk icine batyor cnku verdigi paralar.size laf etmiyoyrdur yani sadece yakiniyordur
(303 puan) tarafından
İnşAllahh öylediir canım yaa, Allah razı olsunn :/ Rabbim yardımcımız olsun, tüm yuvaların inşAllahh
(3,101 puan) tarafından
Amin canm amin.kotu dusunme anan o s3nin.bak mesela bnde esim goreve gtti annemde kaldim .ann3mde elekteik su geldi dye oyle anlatr.bign sordum yardim edecektim soylemedi .ablan kizdi bidaha kziin yannda elekteik su kac geldi anlatma yanls anlar dye.anemin asla oylw bi nyeti yok bilirim ama ben
(303 puan) tarafından
Bende çokk kez uyardım ama işte.. Allah razı olsun balım, sabredicem inşAllah
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Rabbim esimizi hayırlı iyi eylesin bize karşı başımızdan da eksik etmesin kuzum haklısın sende
(303 puan) tarafından
Amiin amiin.. Gerçektenn Rabbim eşimden razı olsun :( Yanımdan basımdan eksik eylemesiinn onu daha iyi anlıyorum varlıgı çokk çokk önemli özelmişş..
0 oy
tarafından
Yanlış yapıyor annenler benim eşimde asker 17 ay ayrı durduk ben babamlar da kaldım oğluma ne mama ne bez aldirmadilar şuan yine gitti eşim kendi evimdeyim ve babam akabul ermeidgim halde herseti alıyor aile olmak bunu gerektirir bence imkanın varsa kendi evine git zaten zorlu bir süreç en azından böyle laflari duymazsin
(303 puan) tarafından
Ben evimdeyim canım, annem bizimle sadece benim sağlık problemlerim oldugu için eşin yalnız kalmamı istemedi ama 40 bitince Allah nasip ederse tek kalmak isticem inşAllah
tarafından
Tek kalman daha iyi canim bu şekilde seni daha çok uzerler benimde eşim şuan yok zorluğunu bilirim tez vakitte kavuşun inşallah sizde
0 oy
tarafından
Eğitimi neredekac ay canım
(303 puan) tarafından
Erzincan 8 ay canım
tarafından
Para muhabbet olması hiç hoş değil he der ki işte şunu almaparani harcama senin iyiliğin için der ama yok şu kadar tuuttu demesi saçma benimde şuan eşim eğitimde annemin yanında kalıyorum öyle bir muhabbet olmadi hiç ayıp yaptığı biraz eğitimi de fazla olmuş bir an önce bitirip gelir inşallah ne kadar ailemizi çok sevsekte yine kocamizin yani
(303 puan) tarafından
Kesinlikle balım Allah eşimden razı olsun, beni bu konuda hiiç şeyapmamıştı.. Senin eşin nerde canım
tarafından
Ankara  şuan
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun 
(303 puan) tarafından
Allah razı olsun balım ♡
0 oy
tarafından
Soru sorman yorumların üslubun bayildimm Allah yardımcın olsun canimm çok takma sonuçta annen iyiliğin için söylüyordur kızma oda daralmıştır belkii
(303 puan) tarafından
Amiin, Rabbim razı olsun balımm ♡ Doğru diyosun nerdeyse 1 aydır burda sayılır, haklısın
tarafından
Öyle zor bı dönem desin ki yani yanında eşin olsa yine sorun çıkardı kesin ikinci bebek daha zor losasin     daha bide hayat çok pahalı hepimiz aynıyız yani benim 3 bebeğim gittikçe zor oluyo hayat yaşça senden baya büyük hissetim kendimi sabır de geç keşke annem olsada darilsak diyommm inannn
(303 puan) tarafından
Allah razı olsunn balımm ♡ Çokk dogru diyosun, sabır inşAllahh
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Canim şu anda herkes birbiriyle bunları konuşuyo bence alıniyosan anne gücume gidiyo aliniyorum de

Belki farkinda değil kuzum
(303 puan) tarafından
Bikaç kere söyledim canım ama anlamıyo ya d aunutuyo artık bilmiyorum
0 oy
(684 puan) tarafından
Canm haklısın anlıyorum seni. Bende yılda 2 kez giderim anneme 15 gün kalırım. Elektrk şu kadr geldi bakkal şu kdr olmuş deynce Bi kötü oluodm ama sonradan farkında olmadan anlattığını düşündüm. Yanı ben yokken de hep aynı muhabbetleri yapıo. Benm kırılcağımı düşünemio olabilr diyorm 
(303 puan) tarafından
Olabilir canım, belkii gerçekten düşünmüyo ya da bu kadar ince düşünmüyo..
(684 puan) tarafından
Aynen canm herkes ince fikirli olamayabilir

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 706 göst.
9 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 537 göst.
0 oy
16 cevap 849 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 806 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Emine S (18,461 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,690 soru

24,062,460 cevap

330,219 kullanıcı

...