0 oy
522 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Çok eski bir uyeyim ismim çıkmasın diye böyle yeni hesap açtım kızlar eşim eşim beni aldatıyor ama kanitlayamiyorum kadın hissi d3 olabir olmaya da bilir beni zerre kadar kiskanmamasi sürekli aşk şarkıları dinlemesi inanki çok şey var şuan sitres 'ten yazamıyorum telefonuna uygulama olur ses kaydı olur nasıl yapmam lazım akıl verin

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Google hesabı var mı. Yani telefonunda kullandığı gmail hesabı. Varsa herşeyin bulursun nereye girmiş google ne yazmış. Hangi programları kullanmış YouTube de ne izlemiş 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyurken telefonuna bakamz misin
(1 puan) tarafından
Bakıyorum hiç bisi yok ve iş yerinde de 3 ayrı telefon var yani ben hangisi bakayım bilmiyirum
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Ayrılmayacaksan kendini üzmeye gerek yok canım ya ☹️
0 oy
tarafından
Ailenizden birini peşine tak izlesin biraz
0 oy
tarafından
Ah canım minareyı çalan kılıFini hazırlar emin ol o telden yapmiyordur başka bi yöntem bulman lazım ki.gerçekten emin misin 
0 oy
tarafından
Çoğu insan kıskançlıktan dert yanıyor. Ne güzel size güveniyor belliki sonuna kadar. He kadın hislerine inanırım malesef genelde haklı çıkarız biz ama kuruntu da olabilir. Bence çok kendini yiyip bitirme belki sen düşündükçe her hareketinde mana arıyorsundur.
0 oy
tarafından
Telefon kaydında hangi numaralar aramış çıkart bence
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Bi uygulama var indiriyorsunuz onun whatsapiylavesliyorsunz ve mesajlarini gorebiliyorsunuz yani gun icinde biriyle mesajlasip silse bile siz gorebilirsiniz uygulamanin adini unuttup youtube yazarsaniz cikar ben oyle bulmustum bide tepede bildirim cubugunda surekli esinizin gorup fark etmemesi icin ustune basili tutup gizlemeyi unutmayin zor gibi duruyor ama kolay ben yaptim kullandim kisilerini durumlarini ve mesajlarini herseyini görebilirsiniz esiniz interneti acik oldugu her dakika 
(1,334 puan) tarafından
0 oy
(86 puan) tarafından
Canm dosyalara gir whatsappa tıkla sonnra WhatsApp imagese gir orda sent yazan yer var bir gir oraya bak foto falan varmı silinmissede gene görebilirsin. Aynı şekilde WhatsApp videoyada bakabilirsin.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,151 göst.
23 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,090 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 2,109 göst.
14 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 793 göst.
6 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnak (3,895 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,596 soru