0 oy
143 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (514 puan) tarafından
30 haftalik hamileyim ceviz yiyrmiyrm midem almiyor kusuyrm. Her hafta balikta yiyemiyrm hamileligim boyunca cokta yiyemedim desem yeridir. Bebegimkn beyin gelisimine kotulukmu yapmis oluyrm. Yani yetersz beslenmis oluyorum bebegime zarar mi veriyrm

7 Cevaplar

0 oy
(5,572 puan) tarafından
Eskiden annelerimiz balık ve ceviz mi yerdi sürekli. Bnede yemedim bir sorun yok şimdilik . 
tarafından
Eskiler bence daha çok yerdi cevizi kız :) kapılarının önünde birer ceviz ağacı olurdu herkesin valla ne güzeldi. Bide onlar hep organik besleniyordu bide bizlere bak her yediğimiz hormonlu.
(5,572 puan) tarafından
Orası da öyle . Eskiden o kadar hastalık yoktu artık kime baksan hasta
-Reklam-
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Balık yağı kullanabilirsin ben hamileyken kullandım balık yagi doktorun önerisine göre tabiki
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ben ceviz ve balık yedim hele balığı haftada 2 3 kez bile yediğim oldu. Bebeğim normal. Hiç öyle düşünme. Sağ salim al kucağına inşallah 
0 oy
tarafından
Allahin izniyle hiç bir şey olmaz canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
0 oy
(12,084 puan) tarafından
Balık yağı kullan canım çok faydası var
0 oy
tarafından
Dayımın eşi 5 kilo almıştı hamilleigindr bebeği de o da gayet sağlıklı hatta gun de 1 o gun yiyordu midesi almıyor diye e
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Balık yiyemiyorsanız söyleyin doktorunuza omega yazar zaten. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 186 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde denizanne (514 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 51 göst.

Kategoriler

1,476,720 soru

24,173,329 cevap

335,972 kullanıcı

...