0 oy
1,332 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından

Beni bilenler bilir çok kotu şeyler yaşadım dunyadaki en büyük acıyı tattim. 

Benim kullandigim araçta ben kizim ve oğlum eve dönerken bi kazaya karıştım. Önümdeki araclar çarpıştı ve duramadim bende arkadan onlara vurdum.

Oğlum öldü........
Samsun yolunun en sol seridinde durup kavga eden 2 serefsz yüzünden arkada biz kaza yaptık. Ve arkadan vuran sucludur diye bi yasa var. Ama her zaman arkaadan vuran mi suçludur arkadaş ben anlamiyorum . Durup kavga edenler suçlu değil ama vuran suçlu hemde en sol seritte akan trafikte.... 
Cuma günü mahkemem var arkadaşlar lutfen dua edin bana oğlumun kani yerde kalmasın . En kötüsü de ben ceza alabilirim. Ben ceza alırsam.benim 2 küçük bebegim var napicam ben ya

31 Cevaplar

+2 oy
(2,587 puan) tarafından
Oğlum öldü kelimesinden sonrasını beynim algılamadi :(
tarafından
Benim de beynime ağrı girdi sanki :/ Rabbim sabır versin inşallah ceza almaz
(1,254 puan) tarafından
Evet kaybettim ciğerimi
(2,587 puan) tarafından
Kainattaki en büyük acıdır evlat acısı.. Amin canım inşallah almaz
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah ceza almazsın dualarım seninle
(1,254 puan) tarafından
Allah razi olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,694 puan) tarafından

O postunu açdığın gün unutamıyorum seni aklımdan çıkmadın yine doldu gözlerim Allah yar ve yardımcın olsun balım üzülme hiç bişey olmayacak olan kimseye olmadı sana ve evladına oldu arkalarında kocaman bir enkaz bırakdılar Allah yanlarına koymasın 

(1,254 puan) tarafından
Bu dunyanin öbür dunyasida varr Allah'a sığındım yapacak hicbisey yok oğlum için elimden geleni yaptim en iyi avukati tuttum . Ama Allah büyük. Benim hicbi suçum yoktu onumdeki alkolluymus ama suclu benim neden yaa neden
(2,694 puan) tarafından
Sakin ol senin geride iki evladın daha var bunu sen istemedin bak gülüm alnımızda ne yazıyorsa odur Allah Azze ve celle çok büyük sanmaki onların yanına kalacak bu yaptıkları herkes ettiğini misli ile çekecek kaçarı yok
(1,254 puan) tarafından
Öbür dunyada iki elim yakalarinda olsun hesaplasalim
+1 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. İşte sistemdeki saçmalıklardan biri daha. Evet takip mesafesini korumak zorundayız ama her araç ferrari değil pat diye durmuyor bunu akıl edemiyorlar. Yolda 20k  hızla gidiyorsun aptalın biri yola atlıyor şoför suçlu oluyor. Üst geçit kullanmıyor tembeller şoför suçlu oluyor. Araba kullanmak artık suç olacak nerdeyse.
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun inş cnm ❤️ 
(1,254 puan) tarafından
Allah razi olsunnnnnn
tarafından
Cümlemizden inş cnm
0 oy
tarafından
Of bu nasıl imtihandir
(1,254 puan) tarafından
En kötüsü
tarafından
Allah'ım sabır versin sana
Cennette bir meleğin var :(
0 oy
tarafından
Ülkedeki adalet sisteminin yürüyüşüne tüküreyim
(1,254 puan) tarafından
Adalet yok malesef cigerimi.sokselerdi bundan iyiydi. Bide ceza alacam
0 oy
(616 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım evlat acısı gibi bir şey yok bende yaşadım 8 yıl önce hemde çok trajedik bir şekilde seni çok iyi anlıyorum Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın sana dua edeceğim canım 
(1,254 puan) tarafından
Yapma bee. Cigerim sizladi. Cok ama cok üzüldüm keşke bebekler ölümsüz olsaa.... Sen nasıl dayandin bacimmm.
Bende kazayi yaptim ve kafami kaldirdim backlarim parcalanmisti bi baktim efe yok onu düşününce bi güç geldi bana bacaklarimi tamponun arasindan oyle bincektimki param parca oldu etlerim. O anda kendi canimi dusunecek deglm oğlum gitmiş onu yere koydugumda bana gülümsüyordu asla unutamiyorum asla o gülüşü. Kalbi durmuş boynu.kirilmis.kirilmadik yeri kalmamisti 23 gun .mucadele etti güçlü oglum benim paşam hergun yalvardım Allah'a ama saçları bile kızıldi turuncuya caliyordu herkes diyoki.allah onu ken di için yaratmış saclari doğuştan kinaliymis :(((( alacakmış onu
(616 puan) tarafından
Dayanmak değilde o acıyla yaşamaya alışıyorsun sende bilirsin yeri başka benim oğlumda çook güzeldi zaten en çok ölüm değil çektiği acıyı unutamıyorum her başımı yastığa koyduğumda acaba canı çok yandımı, keşke şöyle yapsaydım, keşke böyle yapsaydım diyip duruyorum yoğun bakıma yanına girdim ölmeden 3 gün önce uyanıktı anne demeye çalıştı ağzında hortum vardı öptüm uyu gidip sana mama getirecek dedim gözünü kapattı çıktım sonra ciğerleri dayanamamış yine uyutmuşlar bidaha uyanamadı bu hayatta çok acı çektim ama böyle acı yok Allah kalan evlatlarımıza uzun ömür versin inşallah bizde dayanma gücü
tarafından
Ya Allah size sabırlar versin. Okurken içim parçalandı. Bu nasıl bir acıdır. :(
(1,254 puan) tarafından
Bende ayni şeyi düşünüyorum surekli cok aci cektimi diye kafayi yiyorum. Kac kez sordum yogun bakim doktoruna şuan acı cekiyormu diye. Öldü kıştı. Hatta tam olarak bugun yogun bakimdaydi aralik 25te vefat etti. Sürekli üşüyor mu açmı ? Karanliktan korkar o diye eşime anneme sorup duuruyrm annelik işte. Bu da bizim imtihanimiz 8 sene diyorsunuz benim daha 1 yil olmadi sanki 10 sene gbi geldi
(616 puan) tarafından
Evet canım öyle Allah öbür tarafta kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Temyize git canım kavga varmış arkadan vuran her zaman suçlu tabi de 
(1,254 puan) tarafından
Yazdiginizi anlayamadim ya
(13,306 puan) tarafından
Arkadan vuran araç her zaman suçludur. Fakat sebep varsa kavga gibi itiraz edip Temyize gidebilirsiniz yani itiraz mahkemesine
(1,254 puan) tarafından
Nasil kanitlicaz kavga ettiklrini kimse sahitlik yapmadiki
0 oy
tarafından
AcIn çok büyük Rabbim sabır sana canım 
(1,254 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun
0 oy
(8,161 puan) tarafından
Ya Allah yardımcın olsun. Daha acısı içinde dururken üstüne bunları yaşıyor olman... Diyecek bir kelime bulamıyorum
(1,254 puan) tarafından
Parcalaniyorummmm
0 oy
(436 puan) tarafından
Başınız sağolsun gerçekten acıların en büyüğünü yaşamışsınız. Allah bunu unutturacak acı göstermesin size. 

Fakat takip mesafesi diye bişey var. Araç kullanırken her zaman buna dikkat etmek lazım. Bu kuralı ihlal ederseniz siz suçlu sayılırsınız. Diğerinin yaptığı hata sizi suçsuz göstermez. 
(1,254 puan) tarafından
Takip.mesafem.vardi ama onumdeki hic frene basmadan onundekine vurunca bende kazayi sonradan idrak edip frene basmakta geç kaldim. Ve onumdeki alkolluydu. En arkadaki araç ben olduğum için yuzde 90 ksuuru bana veriyolar bana saçma gelen bu
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn canm çok acı bi olay başın saolsn 
0 oy
tarafından
Rabbim sabır versin inşallah:(((
0 oy
(8,155 puan) tarafından
Takip mesafesi oluyor sanırım o yüzden siz suçlu çıktınız Allah yardımcın olsun zor bir durum 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Oy kıyamam Allah'ım çok zor kimseye yaşatmasın böyle bir acı.

İnsAllah adalet yerini bulur

0 oy
tarafından
Offff Rabbım sana sabır versin canım yar ve yardımcın olsun inşallah:-(
0 oy
(175 puan) tarafından
Allah sabr versin.Biliyorum kim ne derse desin senin acin hafiflenmez.Evlat acisindan daha kotu birsey olamaz.InsaAllah ceza almazsin Allah yardimcin olsun
0 oy
tarafından
Ne diyeceğimi bilemedim Allah sana sabır versin :(
0 oy
(796 puan) tarafından
inşallah Allah yardimciniz olur ayrica takip mesafesi olculmus mu fren izleri kac metre carpmanin siddetini olcmusler mi ondeki aracin fren izi var mi varsa ne kadar bunun gibi bir suru ayrintiyi lutfen avukatinizla konusun cigeriniz yanmis Allah sabirlar versin her zaman arkadan vuran suclu olmuyor bu kriterlere iyi bakilsin tamam belli bir oranda carptiginiz icin verebilirler ama bu yuzde doksan olmaz ondeki arac alkollu diyosunuz sizin de alkol olcumu yapildi mi (bunu prosedür olarak yazdim mahkeme de karsiniza cikar diye) Allahim dayanma gucu versin 
0 oy
(2,209 puan) tarafından
Rabbim hayra çıkartsın yardımcın olsun inşallah.dualarim seninle olacak

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 388 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Araz im Berfin im (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 590 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gamzearya (96 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 317 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 282 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,952 cevap

329,234 kullanıcı