0 oy
589 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba hanımlar ben 16 Kasım'da sezeryan oldum o günden beri idrarımın geldiğini hissetmiyorum idrar kaçırmam yok sadece idrar hissi yok idrar torbam dolu olsa bile tuvaletim yokmuş gibi hissediyorum başına  böyle bişey gelen var mı acaba

6 Cevaplar

0 oy
(4,094 puan) tarafından
Ben normal doğumdan sonra öyle oldum 2 ay sonra tamamen geçti gidemedim doktora 
(2 puan) tarafından
Ben doktora gittim enfeksiyon var dediler ilac ictim hala gecmedi korkuyorum kötü bişey çıkar diye
(4,094 puan) tarafından
Enfeksiyon ağrı yapar ya bence onunla alakası yokturdur ben dikişlerimle alakalı diye düşünüyordum ama sen sezeryan olmuşsun sonuçta tüm beden değişiyor bebek organları hep sıkıştırıyor bence bi kaç ay sonra senin de düzelecektir
(2 puan) tarafından
Umarm düzelir insan korkuyo ister istemez
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bende de olmuştu ama sonra geçti hatırlamıyorum ne kadar zamsn sonra geçti ama geçici bi durum. Yine de doktoruna sor istersen. 
(2 puan) tarafından
Doktoruma sordum ürolojiye görün dedi
(4,658 puan) tarafından
Bi görün bakalım canım ilk fırsatta
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Bende de oldu. Birkaç ay sonra normale döndü. 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Yaa benimde aynı şu an 20 gün önce sezeryanla doğum yaptım bi sabah bi akşam gidiyorum gitmesem ona da gitmem gelmedi sanıyorum tuvalete gidince anlıyorum
0 oy
(1,208 puan) tarafından
İhmal wtme kızımda normal doğum yaptım bi hafta boyunca idaresi hisstmedim  tuvalete çıktığımda  yaoiyodum  ama bigun sanciyla  gittim 4 lt idrar çıkardılar içimden mesaneme  dolmuş o yüzden muhakkak git doktor bana dedi patlasaydi  o an olduğun yerde ölürdün  ki ramak kalmış hani tam zamanında gitmişim 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Benimde başıma geldi ama rahim tam yerleşmedigi içinmiş doktora gitmiştim sezeryan yerime bakıyordu doktor idrar torban dolu baya dedi ben hissetmiyorum dedim aklıma gelirse tuvalete gidiyordum öle bisaltiyordum :)) ama sonra duxeldi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 464 göst.
19 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 321 göst.
0 oy
4 cevap 231 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gelbebegim (1,708 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 275 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Onlygirl (612 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,251 soru

24,166,702 cevap

335,640 kullanıcı

...