0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (58 puan) tarafından
Yurtdışına eşiniz gitse bir seneligine napardiniz iyi kazanacak.tek bir çocuğunuz var .her iki aile çok iyiler bana karşı kendini ailem kaynanamlar maşallah diyelim :)

13 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
Tüm ailem neredeyse yurt dışında çalışıyor :) Abim bir dönem libyada çalıştı bir sikayeti yoktu
(58 puan) tarafından
Yaa ciddi misin. Libya ile ilgili korkularım var aklıma .kocam da olacak sanki sonuçta gecen sene darbe oldu Türkleri alikoyarlar diye üzülüyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Isterse trilyonlarla geri gelsin para hep kazanilir ama giden zaman geri gelmez ben istemezdim
(58 puan) tarafından
Him anladim ama çocuğumuz için geleceği için bu karari aldık oğlum henüz 2buçuk yaşında babasına bağlı evet ama zaten alisigiz senede 4 ay is seyeheati ediyor
0 oy
tarafından
Bizim usta gitmiş kalmış bira aöaz ama detay bilmiyorum 
(58 puan) tarafından
Libyada mi acaba tehlikemidir oralar Türklere karsi
tarafından
Türklerle ilgili bişey yok ama savaş varmış sanırım oturduğunuz yerin karşısına bomba düşüyordu biz kalkıp işe gidiyorduk falan dedi
(58 puan) tarafından
Anladim allah yardımcıları olsun bide bezmann gitmiş siizin dediğini kişi
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Açıkçası ben yurtdışında çalışmasını istemezdim
(58 puan) tarafından
Anladim nedenki
0 oy
tarafından
Seni de götürsün niye yanlız gidiyor 
(58 puan) tarafından
Şantiye isim canım hayat orda pahalki bide aylık orada yaşayan aileler 30bin harcıyor ama esim orda kazancagu parayi eve verse nerde anladık birikimi bide kocam bana düşkün aşık yani yasca da ondan küçük olduğum için güvenim tam.namazinda cemaat adamı elinde dilinde kuran eksik olmaz sakallı yani itimadim tam ona tek korkum bişi olursa ona
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Bi sürü askeri personel emniyet mensubu var yurtdışında çalışan çalışmak zorunda olan. Ekmek aslanın ağzında gitsin yani 
(58 puan) tarafından
Demi evet maddi olarak rahat edeceğiz yani sadece 1 sene oda çalışıp gelcek normalde asla ayrı.kalamiyor bizden is icin mecbur 3 4 ay çalıştığı oluyor ama mecbur is yeri
(1,929 puan) tarafından
Vallahi şuan herkesin hayali yurt dışında kasiyer olabilmek. Ekonomi ortada...
(58 puan) tarafından
Evet doğru allah hayrlisjni versin belli birşey yok daha ortada yani sadece bahsi geçti hayrlisinj versin rabbim
0 oy
(2,689 puan) tarafından
Ne iş yapıyor eşin, burda iş sıkıntısı mı var, neden gidiyor yani? İş bulamayıp mecburiyet yaşıyorsa gitmesine bir şey diyemem. Ama burda da iş bulup, sırf oranın parası fazla diye gitmesini istemezdim. 
(58 puan) tarafından
İs yok cnm mecburi
tarafından
Kız burada tabi iş sıkıntısı var ben bile imkanım olsa gider yurt dışına çalışirim buradaki verdikleri maaş neki adamalar eve mi versin geçiminimi sağlasın buradaki alınan maaşlar ile hep birşeyler eksik
(58 puan) tarafından
Yurt dışında dolar euro para degil orada hayat pahalli Türkiye de değerli oluyor o paralar
(2,689 puan) tarafından
Yani demek istediğim, eşimin bir yıl yanımda olmayıp çok para getirmesindense yanımda olup kıt kanaat geçinmeyi tercih ederim, benim görüşüm bu yönde.
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Eşimle gitme şansım yoksa ben göndermem canım yalan yok istemem ama illaki gitcem derse de karşı çıkmam sonuçta Hayat ona fırsat sunmuş
(58 puan) tarafından
Yapıcı olmak lazım bazen içim buruk elbet ama 1 sene sonunda isteğimiz gibi hayat yasama şansı var sonuçta bizim için bunu düşünüyor ailesini geçindirmek için.şimdi asgari ucrettne biraz maaş alıyor ama çıkması gereken bir is
0 oy
tarafından
İzin verirdim gitsin söz konusu cocuklarimsa varsın 1 sene gitsin 
(58 puan) tarafından
Evet zaten gönlün yoksa gitmem diyor esim çok iyi biri maşallah. Ama soz konusu ailemiz çocuk tabiki iyi bir gelecek hayat için .araba ev yok esyalarimiz çok kaliteli ama ev araba önemli birde kendi işini yaoacak kadar parası olsa inşallah daha iyi baska biseyde gözüm yok
0 oy
tarafından
Kesinlikle git derim 
0 oy
tarafından
Gitsin canım ne olacak sanki kazasız belasız gitsin gelsin Libya değil de abilerim amcalarım hepsi yurt dışında 
(58 puan) tarafından
Hangi ülkedr cnm
tarafından
Almanya İngiltere Hollanda İrlanda canım:-) hepsi ayrı yerdeler
(58 puan) tarafından
Anladım cnm nerden başvuru yapıyorlar acaba bilgin varmi
tarafından
Vallahi bilgim yok kuzum yaa
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Kabul ederim hiç bari biraz fazla kazanır evimizi alırız derim 
0 oy
tarafından
Benim kocam gitmiyor bende git çalış diyorum:()

Aksam kuzenleri kardeşleri konuştuk 1 sene sonra hep beraber belcikaya mi giysek ordami yaşasak diye konustuk
(58 puan) tarafından
Hep beraberse güzel aslında ailecek ayrılık olmicak hep bence gidin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 180 göst.

Kategoriler

1,470,088 soru

24,081,725 cevap

331,234 kullanıcı

...