Az once bi post acilmisti ya bu platform diye herkes sevdigi kisiler oldugumu samimi buldugumu falan soylemis hadi herkes burdan kimi yakin buluyo seviyo yazsin :D
Bende isimleri aklimda kalan sevdiklerimi diyim
Kelebek sen ogluusunla ayni hun dogum gunumuz:)))
Kurgucubiri uygulamaya ilk katildigimdan tanidigim biri
Hatice ylvc son gunlerin gundemi dogurdu doguracak:)) bide kaynanasiyla meshur:)))
Sahra abla hepimizin ablasi tabiki
Mavikolata yorumlari cok dobra guluyorum ne var onu diyor
Hatice gulum:))
Arzu tatlış arzus:)
Bebegimi beklerken var profil fotosundan goriyorum cok guzel kiz
Birde son gunler bir kiz var ismini hatirlamadim simdi bana com sicak kanli geliyor zeynep galiba ismi bir kizi var. Adini bulursam yazicam:)
Bizi seven kimse yokmuş :))
kiz ben seni sevirem :) uzun zamandir paslasiyoruz :)
Ahaha bak Arzu var mesela hiç unutmam bir torumu vardı hala aklımda hala gülerim :D
Bebegimi beklerken
Funda
Arzu
İsimli arkadaslarin yorumlarini paylasimlarini begeniyorum mantikli akli basinda seviyeli insanlar. Aklima gelenler bunlar :)
Hiç düşünmemiştim isimlere bakmiyorum genelde ama bir kaç kişi var sevdiğim :)
Hem yorumlarını sevmek hem göz asinaligi bakımından:))
Kelebek ❤
Sahra abla ❤
Her ne kadar yorumlarımı silsede mavikolata =)❤
Hatice ylvc ❤
Ikicocuk annesi ❤
Bebeğimi beklerken ❤
Kurgucu biri ❤
Ben seni burcuyu hatice yalvaç kızı sevgi ablayi kumsalı ki o da görünmüyor bu aralar babası imam olan kızı ismini bilmiyom bir de kendimi seviyorum :)) diğerlerini de tanirsam severim belki :p
Ben genelde girip okuyup çıktığım için isimler pek aklımda kalmıyo :/
Zeynep yıldırım var adana Osmaniye de
En basta AREL bulut cok dertlestik cok gulduk kimi zaman zamanla numaralarimizi aldik whatsapptan takiplesiyoruz 3 gune doguracak insallah:) onun disinda yorumlari ilgimi ceken
Kkelebekk
Htc ylvc
Sahra
Arzus
Mavikolata
Simdilik aklimdakiler bunlar :) ama pek giremiyorum bu ara birde ismimi drgistirdik Kkelebek seninle bir ara dertlesmistik ama ismimi degistirdim hatirlamiyorsundur :)
Diyarsengul (dyrsngl) diye sarışın bir kız var onun yorumlarını çok mantıklı buluyorum birde iki prensesin annesiydi sanırım adı o hanımefendinin yorumlarında mantıklı buluyorum Birde Hatice hanım var Hatice Yalvaç ti sanırım adı onun yorumlarını da seviyorum ;)
Benide sewen ykmus anladgm kadaryla:( ama beni sewdiklerim war
Emine21
Ruken
KübraŞen
Dolunay
Birinci olarak sen ..
Sahra abla
Mavikottaaa
Hatice var yeni hamile olan
Behricankadr
Oğluşum
Hamiş