0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sonunda babamin evine geldim kizlar..son olarak esimle konusmustum gideceklermi kalacaklarmi diye hayir bahara kadar kalacaklar deyince hic beklemedim k.babamda gitmiycekmis bizde kalacakmis o yuzden kemoterapimi alamazdim...neyse izmirde almayi dusunuyorum yesilovada(bornova) oturuyoruz en yakin kemoterapi alabilecegim bi hastane varmi acaba lutfen yardimci olun..

4 Cevaplar

0 oy
(634 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya eşin gitme falan demedimi sana ne kadar kalmayı düşünüyorsun sen giderken eltin falan kendini suçlamadimi esinede yazıklar olsun ** herif ya çok üzüldüm valla bak
tarafından
Onlarin yuzunden gittigimi kimse bilmiyor bi gorumcem biliyo bide belki kaynimi feln cagirir diye gorumcem kayananama dedi yoksa izmire gidecek dedi ne hali varsa gorsun dedi kaynanam yapacak biseyim kalmadi allaha havale ediyorum
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Nasil yani kemoterapi alacaksın ve esin seni yolladi mi gercekten Allah yardimcin olsun inss iyilesirsin bir an once daha da donmezdim bn . 
tarafından
Valla cnm hayirlisi bakalm nediyim
0 oy
(1,479 puan) tarafından
En yakin turkan ozilhan var ama kemoterapi varmi bilmiyorum. Onun dışında Bozyaka yada Yeşilyurt a gelebilirsin orda var
0 oy
tarafından
Kaynanam lenfomaydı Tepecik eğitim ve araştırma da tedavi gördü çok iyi hastane geçmiş olsun 
tarafından
Numarasi feln varmi acaba
tarafından
Hastanenin numarasini internetten bulabilirsin yada hangi doktora gideceksen 182 den randevu al

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 169 göst.
24 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 93 göst.
5 Aralık 2023 Diğer kategorisinde haticeilayyy (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde syma_ (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.