0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
tarafından kapalı
Sevgili qnnelrim daha önce postumu çok gördünüz litfen bana yardım edin çocuklarım için erzak istiyorum kiyafet falan qrtik istemiyorum gerçekten zor durumdayız eşim issiz bende iki çocukla tekim elinizden gönlünüzden ne kopuyirsa siz blrsnz evet çok dolandırıcı gördünüz belki ama napabilirmki ben öyle değilim çok şükür sonuçta yapmsam dahi Rabbım yukarıda görüyor internetimi nerden getiriyorsun diye soracaklar ablalar bugün pazartesi bilenler olur pazartesi günleri 1gb hep gelir gncden lutfen sesime bir kulak verin allah rızası için 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post üste çıksın elimden gelen şuan dua canm özür dilerim
(181 puan) tarafından
Çok saolun Rabbım razı olsun sizden
tarafından
Amin hepimizdennn guzelim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ah canım Allah yardımcın olsun  ben daha dün biri için yardım  topladım bana yapmadıklarını bırakmadılar
tarafından
Kız az önceki post kapatildimi
(181 puan) tarafından
Evet çoğu kez yazdım postlarimi oku hep bana o şekil geliyorlar  insan çaresiz kalınca sonuçta hepimiz anneyiz
tarafından
Evet kapatıldı malesef
tarafından
Yamacında annesi seni çok anlıyorum
(181 puan) tarafından
Saolun gene duanız yeterli

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 157 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 287 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 872 göst.
12 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 136 göst.
15 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bal oglum (858 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,462 soru

24,099,376 cevap

332,304 kullanıcı

...