1.5 yıllık evliyim ben batılı eşim ise anadolu insanı kültür farkımız var.Ama eşimle öyle tutkuyla sevdik ki birbirimizi gözyaşı gözyaşıma değerdi şuan ayrılma noktasindayız ailesi beni bir türlü kabullenmedi eşim askeri personel oldugu için doguda yaşiyoruz.bekarken babasına maasın yarısını göndermiş ve evliykende öyle olmasını düşünmüş. Evlendik takılarım alındı ve kayınbabam altınlarımı çalıp kendine araba aldı. Beni tehdit ettiler ailemi büyücülükle suçladılar. Babası yatak odama girip kariştirdi sütyenimi ortalıktan kocam kaldırdı kocam ise aşırı aileci toz kondurmuyor. Eşim artik beni sevmiyor çeşitli bahanelerle beni kendinden soguttu babama avukata gidicem dedi falan çocugumm yok ve kaynanam çocuk yapmicaksın diyodu sürekli altınlarımı çaldılar kocam ise hakkımı istemitor zamanı var diyip sallıyor babası annemle telde konusurken yatak odasının kapisinin önünde video aldı kapimi dinliyor bana hakaret kalmiyor ettiler kocam görmüyo hiç
Asker eşlerinin bazılarında var bu problem güvensizlik cocugunun olmamasına sevindim Allah yardımcın olsun
1,486,335 soru
24,299,825 cevap
343,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın