0 oy
686 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar ayağım cok kötü nasır var topuklarım çatladı derisi soyuldu ayak değil toynak resmen ne yapmam lazım? 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayak için bir maske var görmüşsündür belki baya işe yarıyor canım 
tarafından
Sürekli mi kullanmak lazım o maskelerden
tarafından
Yok ya sanmam Bi dene istersen
-Reklam-
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Kuzum benimde öyle olmuştu çalıştığım zaman bebek yağsını sürdüm bol bol zeyrinyağı günah diye sürmedim strece sardım Bi güzel. Bi gece kaldı ayak maskesi de almıştım onu da yaptım 3 saatte o kaldı en son duşa girdim ponzaladım mis gibi oldu
(1,017 puan) tarafından
Kuzum bilmiyorum ki aklımda öyle kalmış yüzde 100 emin değilim günah diye kazınmış kafama
tarafından
Bende dikkat ederim artık bilmiyordm bir şey olmaz inşallah. İçim ürperdi. Neredeyse heeer yerime kullandım zaman zaman
(1,017 puan) tarafından
Bende kullanıyorum öyle şifa niyetine ama ne bilim ayak altı her yere basıyoruz günah diye biliyorum o da nimet bende ayak altı dışında kullanıyorum ooo görsen saçıma ne kadar kullandım =))
tarafından
Yaa anladımm cok teşekkür ederim ❤️
(1,017 puan) tarafından
Duşta da hemen ponza kullanma duşunu al ayakların suda kalsın Bi yumuşuyor üff sonra da bastırmadan nazikçe ponzala hepsinin döküldüğünü görcen
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ayağını iyice yumuşat sonra da taşlar oluyor nasır ve çatlak için onunla sürt derilerini al düzelir bir de günlük nemlendir ayaklarını 
tarafından
Tmm Tesekkurler
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Duşta iyice yumuşayınca törpüle sonra iyice kremleyip çorap giy canım
tarafından
Tmm Tesekkurler
0 oy
tarafından
o hale gelene kadar neden mudahale etmedınız kı her aksam tuzlu sıcaga yakın su yapıp legende yarım saate kadar bekletın ayaklarınızı sonra sabunlayın ve ponza taşı ıle ovarak ölü derıyı atmasını saglayın guzelce yıkayın ve vazelın surup uzerıne streç sarın sabaha kadar dursun yumusar her dusta da rutın halıne getırıp ponza taşı ıle ovun topukları ölü derıyı atın dus sonrası vazelın surup coraplarınızı oyle giyin 
tarafından
Hamileliklerden dolayı eğilemedim ödem şiş kilo baskısı biraz ihmal etmek vs.
Deneyeceğim Tesekkur ederim
tarafından
anladım canım dene faydasını gorursun bıde ayak maskesı demısler onu da cok duydum bunları uygulayıp bıkac gun arındırıp yumusadıktan snra maskeyı de dene ıse yarar ınsallaj
0 oy
tarafından
Nasira en iyi çözüm domates canım köy üstüne bezle bağla benimde zamanında çok çok kötüydü yaptım sabah hiç bir şey yoktu izi bile gitmisti

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 230 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_7288293 (10 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 113 göst.
2 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birhilall (1,810 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,542 göst.
+2 oy
10 cevap 640 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,900 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,376 soru

24,057,317 cevap

329,965 kullanıcı

...