0 oy
1,317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (602 puan) tarafından
Kızlar eşlerinizle dini konular konuşuyor musunuz benim bilgim çok az birşeyler öğrenmeye çalışıyorum eşimin de bildiklerinden faydalanmaya çalışıyorum ne zaman ne konusu olursa olsun islam sahabe vb. Şeyler bilmediğim için konuşma yarim kalıyor eşimde bildiği için benimle dalga geçiyor resmen. Birşeyler öğrenmeye daha doğrusu evimizde bunları konuşalım istiyorum ama beni bin pişman ediyor bu konuları açtığıma 

28 Cevaplar

0 oy
(6,077 puan) tarafından
Ya çok özür dilerim ama kuranda okuruz eşimle ben risaliyelerde okumuş insanım bilgim var diyemem hala çok bilgisiz hissediyorum. Yani eşin neyin dalgasını geçiyor ondan öğrenmeye çalışma kuranın ilk emri dinle değil oku. Kendin oku kendin araştır kendin dinle.. Dalga geçiyorsa hele hiç sorma. 
-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eşimin dini bilgisi kuvvetlidir hep konusuruz ben sorarım o anlatır dini hikayeler çok iyi bilir anlatır. Dalga geçmez hiç bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp 
0 oy
(960 puan) tarafından
Benim eşimde çok inançlı değildir eski Türk inancını benimsiyor ben de saygı duyarım sohbet açıldıgığında derine indikçemineriz ilginç bir sohnet ie döner 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Evet biz sürekli konusurz cnm eşim çok  daha bilgili bu konularda ben onun kadr olamasMdA çok şey ogrndim eşimden birlikte namazlrmizi kılarız cemaat seklinde eşim önde bn arkasndA çok güzel oluyor.
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Eşim hoca bende kursta okudum kendimi geliştirdim çok şükür ve sohbet ederiz çokta severiz konuşmayı 

Sende kendin öğrenebilir arastirabilirsin sohbetler dinleyebilir kurs varsa yakınında gidip kendini geliştirebilirsin 
0 oy
tarafından
Bu zamana kadar hiç konuşmadık 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 794 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 349 göst.
17 Nisan 2021 Diğer kategorisinde ❣Minibalım❣ (2,022 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 519 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 336 göst.

Kategoriler

1,471,354 soru

24,097,768 cevap

332,198 kullanıcı

...