0 oy
324 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızım çok fena pişik oldu kaç kere yıkadım ama geçmedi ne kullanabilirim evde trosyd hameten fito travozol var 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence en güzeli trosyd canım bizde bire bir etkisi oldu çok şükür 
-Reklam-
0 oy
(2,266 puan) tarafından
Hametan kullanabilirsiniz. Pişik ciddi boyuttaysa fito kullanın 
0 oy
(668 puan) tarafından
Bn yeşil tüp arko krem ve  Bepanthol kullanıyorum aynı anda iyi geliyo benimde kızımin koltuk altı pişik olmuş badisine surtunmektenmi nden oldu bilmiyorum pişik olmuş :( kremsurdum ama şuan silindi fayda etmedi çok hareketli yatarken tekrar surcem bnde ins gecer
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Trosyd ben kullaniyom çok güzel 
(886 puan) tarafından
Sürdüm bakalım inşallah sabaha gecer
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Bunlar gecırmıyosa hamazıng var o da guzel gecmıs olsun bezını degıstırın altını sık sık değişin
(886 puan) tarafından
Yapıyorum
(9,920 puan) tarafından
Alerjıkte olabılır degerlendırılmesınde fayda var bı de su arko kremın tüp hali var ya eskılerden onada cok iyi diyolar.
0 oy
(2,339 puan) tarafından
Hamazinc krem iyi canım
0 oy
tarafından
Gecen benim kizimda oldu hameten kullandim hemen gecti canim
(886 puan) tarafından
Yok bizimki baya kızarmış
tarafından
Bizimkide kizarikti canim Bepanthol gecirmedi hatta o yüzden hameten surdum gecti inşallah bir an once geçer
(886 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(663 puan) tarafından
Travazol krem çok mucizevi 
(886 puan) tarafından
Sürüyordum her zaman ama kızım sürekli kaka yaptığı için fayda etmedj
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Mavi hametan sabaha geçer her alt açmada sür
0 oy
tarafından
Hamazinc le travazol cok ıse yarıyo donusumlu onları kullan canm
(886 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Kızım nerdeyse 4 haftadır pişikti pişik mantara çevirdi sık sık altini değiştirdim güzelce yıkadım sonra kuruttum travazol vardı ondan kullandım sabah akşam aralarda da pudra sürdüm geçti çok şükür ama her altını yikadiktan sonra muhakkak kurut canım ıslak daha kotu yapiyo kuruttuktan sonra da pudra sür çok iyi geldi kızıma inşallah hemen geçer 
(886 puan) tarafından
Kurutuyorum bugün aniden kaka yaptı az az devamlı olunca kremler ise yaramadı ilerledi pişik
(1,879 puan) tarafından
Her kakadan sonra travazol sür canım kuru kalmasi önemli çünkü daha çabuk iyi oluyo ben bı tane eski kıyafetim vardı onu güzelce yıkadım onla sildim çişini yaptığında kaka yaptığında yıkadım ona ayrı havlu çıkardım onla sildim kuruladim sonra krem sürdüm yada pudra işte kuzum gecmiyo insan sinir oluyo o kadar ugrasiyon gecmedikce
(886 puan) tarafından
Bende ona ayrı örtü var pamukla silip kurutuyorum sonra krem ama bı anda arttı pişigi üzülüyorum zor uyuttum
0 oy
tarafından
Hayret doktora git diyen olmamış :) sudocrem iyi geliyor canm 
(886 puan) tarafından
Doktor zaten fito trosyd verdi ama bı anda oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 207 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rabiaaaax (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.

Kategoriler

1,477,042 soru

24,177,555 cevap

336,183 kullanıcı

...