0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (603 puan) tarafından
Kızlar bugün neler yediniz?

Ben sabah kahvaltı edemedim oğlum gece hiç uyutmamıştı sabah babası nöbetten gelince direk ona verdim 12 ye kada uyumuşum:) 

12.30 gibi eşim melemen filan yapmış önce limonlu su içtim biraz melemen peynir marul filan yedim bir bardak yeşilçay içtim

3 gibi yine yeşilçay içtim 

Akşam yemeğini de 6.30 gibi 5 kaşık kıymalı yeşil fasulye ve 2 büyük kase yoğurtlu karnabahar  yedim şimdi dr bi sade kahve bir parça çikolata yedim

Ben diyetin 5. Günündeyim sizce tekrar ne zaman tartılmalıyım

5 Cevaplar

0 oy
(1,576 puan) tarafından
Haftada 1 tartılmanız en doğrusu.
(603 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Ben 12 gibi kahvalti yaptim 2 tam buğday ekmeği ve 1 yumurta sucuklu sahanda,peynir zeytin salatalık domates cay

Akşamda 2 sis fırında tavuk küçük bir kase pirinç pilavı ve 1 tabak salata ayran bunlardı bugünki menümm
(2,052 puan) tarafından
Ve vede haftada 1 dartiliyorum mesela her pazartesi
Ama şuan 14 günlük bir spor programına katıldık bakal kac kilo vericem,eşim spor yaptığımı görünce benle dalga geçiyor hele bak bak nasıl zayıflamış göbeği mobegi kalmamış diye,motivasyonumu düşürüyor aff
(603 puan) tarafından
Afiyet olsun canım güzelmiş menün yılmak yok diyete devam:)
(603 puan) tarafından
Burak dalga geçerse geçsin sen 3 kilo verince hemen  belli olcak sen de o zaman dalganı geçersin:)
(2,052 puan) tarafından
Inşaallah veririz canm yaaa
(2,052 puan) tarafından
Hic deme böyle yapınca spor mpor yapasım gelmiyor
0 oy
(683 puan) tarafından
Yeşil çay günde kaç kere içiyorsunuz? Kafein olduğu için zararlı diyorlar.. 
(603 puan) tarafından
Çayda normal kahve de aslında birçok şeyde kafein var elbette fazlası zarar ama günde 2 3 fincandan bişey olacağını sanmam 3 kupa bardak içiyorum günde 1 2 bardak da kayısı çayı içiyorum o da bende çok işe yaradı diyete başlayalı 5 gün oldu ama ödemler gidiyo farkındayım
(683 puan) tarafından
Verirsiniz. Biraz dikkat edilse veriliyor kilolar. Emziren anne ortalama 3 ayda doğum kilolarını verir. Hızlı alıp yavaş vermeme rağmen 3 ayda gitti kilolarımın çoğu sadece 3 kilo kaldı. Herşeyden de yedim. Miktarı azalttım sadece.. kilo verince insan çok rahatlıyor. Daha enerjik hissediyor
(603 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum ama ben zaten kilolu hamile kaldım 84 ile kaldım şu an 95 im henüz 5 gün oldu tekrar tartılmadım ama zayıfladığımı hissediyorum umarım devamı gelir
0 oy
(256 puan) tarafından

Sabah ac karına üç kuru kayısı ıkı bardak limonlu 

Bir sb süte 3 yemek kaşıgı yulaf bir meyve ara ögün on ikide  bir bardak limonlu su bir kase corba  2dilim pey irle peynırlı salata.
Akaşm yemegi önce ıkı bardak su bi kepce corba 3köfte kadar et tavuk ya da balık bir bardak ayran 
Ara ögün 9 da 1 fincan yeşil cay bir porsuyon meyve. 
Vee aromalı sular ... 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 190 göst.
14 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 532 göst.
21 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ..Hilal.. (3,186 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,643 soru

24,061,567 cevap

330,163 kullanıcı

...