0 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Kiwi almıştık bi cekiyo bi çekmiyor çocuğum ağlamaktan harap olmuş ses gelmemişti iade ettim memnun kaldığınız sesi güzel ileten telsiz var mı kizlar ikisi de pilli olması tercihim 

9 Cevaplar

+1 oy
(5,784 puan) tarafından
Weewell en iyisi.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yoyko kullanıyorum ayılı modeli çok memnunum özellikle yazın balkonda otururken çok işime yaradı şimdi uyanıp yanımıza geliyor çok kullanmıyorum
tarafından
Aynısını kullanıyorum bende çok memnunum ses az sadece ama ışıktan anlıyorsunuz zaten
tarafından
Aynen ışıgın yanması çok iyi oluyor
0 oy
tarafından
Valla ben telsiz fiyatına kamera aldım Trendyoldan, harika her saniye telefonumdan görüyorum sesi de geliyor öneririm kesinlikle
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Canım wewell kullanıyorum güzel ama bir arkadaş kamera demiş hak verdim valla aynı fiyata geliyor telsizle xioami marka bak çok iyi 
0 oy
tarafından
Yani kuzum nasıl ne kadarlık telsiz arıyorsun bilmiyorum ama eğer bütçen uygunsa kamera alsan daha iyi olabilir
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Biz eşimle telefonla yapiyoduk o işi birbirimizi arardk birimizin telefonunu sessize alir yanında bırakırdık ses hemen geliyordu :D
0 oy
tarafından
E bebekten babam Almıştı kuzum vtech markası ben çok memnunum
0 oy
tarafından
Kamera al canm bence telefona baglanilan. Ben invidyo kullanıyorum memnunum. Bebege bisi olsa hemen gorurp müdahale edersin ama telsizle o yok. Bebeğin anca sesi duyulur. Görüntü yok
0 oy
tarafından
  E bebekten babam Almıştı kuzum vtech markası ben çok memnunum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 294 göst.
+1 oy
2 cevap 218 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Arzu0102 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 240 göst.
21 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,400 puan) tarafından soruldu