0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,124 puan) tarafından
5 aylık oglum da dün geceden beri öksürük var bugünde burun akıntısı basladı ne yapsam bilemedim çocuk acili uzakta eşim işten gelecek de gidicez ama onada sinir oldum sabah gitme dedim çocuk öksürüyor yine gitti korkuyorum acaba covid test yaparlarmı ona diye 

1 cevap

0 oy
tarafından
Test yapmazlar. 

Çocuk öksürüyor diye ise gitmeyip hastaneye goturseydi olabilirdi. Öksürük için zeytinyağı sarimsak yapabilirsin canim
(2,124 puan) tarafından
Canım birde babasıyla yani baskasıyla olsa agzımı acmam laf ederler diye babasıyla bungalov yapıyor gitme ya birgün ben gidecektim taksiyle cocuk aciline bizim buradan 1 saat sürer belkide dedi aksam geleyim gideriz gitme bir yere korkuyorum 75 günlükken yattık hastanede yaptılar ama o sıra 38.6 atesle gittik
tarafından
Anladım keşke gitmeseydi o zaman babasiymis sonuçta . Geçmiş olsun canım diş falan mı çıkarıyor baktın mi
(2,124 puan) tarafından
Diş yok baktım öksürük burun akıntısı var sadece babası aradı neyi var dedim öksürük burun akıntısı birşey olmaz üşütmüştür dedi hava verilir gecer dedi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 67 göst.
13 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birdilektut (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 119 göst.
0 oy
10 cevap 592 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (778 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.

Kategoriler

1,477,606 soru

24,185,903 cevap

336,616 kullanıcı

...