0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde (986 puan) tarafından
Kızlar ya üzerimde çok tükenmişlik var gibi.  Ne yaparsam yapayım herseye yetişemiyorum.  Herseyi çok kafaya takıyorum. Saatlerce banyoya girip hiç çıkmak istemiyorum.  1 saat bile olsa sadece kendimle ilgilenip hiçbirşey düşünmek istemiyorum.  Az önce eşimede sitem ettim benimde bir dk durmaya  dinlenmeye hakkım yok mu diye . Eşim haftaici saat 5'e kadar calisiyor. Sadece c.tesi günü boştu.  O gün birazda olsa dinlemiyordum.  Lakin bundan sonra her haftasonu görümcem gelecek bana kursu varmış.  Günde 5 defa sofra kuruyorum .Biz tek olunca ne yersek eşim sorun etmez ama o gelince mecbur hep yemek yapmam gerek.  Yoruldum yahu ne edeyim siz söyleyin. 

5 Cevaplar

0 oy
(1,150 puan) tarafından
Malesef o tükenmislik tüm annelerde oluyor sadece sende değil  umarim tez zamanda toparlanirız 
(986 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından
Kaza orucu tut kız günde 5 defa yemek hazırlamak ne demek hem bahane ile dinlenmiş olursun (günler kısa ama en azından kendine vakit ayırırsın).  :)
(986 puan) tarafından
1 gün tek kaza orucum var ee bej yemezsem eşim görümcem bilmiyorum ya bekarken başım rahattı
(844 puan) tarafından
Ah şu görümcelerr
0 oy
tarafından
Yoruluyprzda ondan kuzum ya 
(986 puan) tarafından
Sorma vallahi
0 oy
(960 puan) tarafından
İkizlerim olucak böyle yazanları görünce aşırı korkuyorum bu kadar olmaz ya diyorum 
tarafından
İş güç değil içinde bulunduğun psikoloji tüketiyor canım o yüzden korkma inşallah mis gibi bakarsın miniklerine ve evine
(986 puan) tarafından
Bebek beni pek yormuyor lakin  ev işi yemek o bu off
0 oy
tarafından
Bunu ben de merak ediyorum ben de güçsüz hissediyorum yüküm ağır. Senin. De geçici bir süreçtir inşallah sıkma canını 
(986 puan) tarafından
İnşallah öyledir

İlgili sorular

+4 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
4 cevap 212 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 209 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 168 göst.
29 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sareyy (30 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,838 soru

24,077,909 cevap

331,041 kullanıcı

...