0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

Arkadaşlar 14 aylık bebeğim var hâlâ yürümedi ay sonu bir buçuk yaşında olcak ama yürümüyor neden acaba bu şekilde tek başına ayakta duruyor elinden tutunca yuruyoda bı Kendi kendine yürümüyor

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maşallah nasıl tatlı.. :) 18 aya kadar normal diye biliyorum ben.
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Maşallah cnm bi dahaki aya yürür bnmki de 15 aylikken yürüdü 14 aylikken böyle ayakta duruyordu.2 adim atinca hemen düşüyordu.
(348 puan) tarafından
Yok bizimki adım atmıyor elinden bırakınca hemen emekliyor
(3,895 puan) tarafından
Yürür kiz ayakta duruyormuş ya en geç 2 aya yürür.
0 oy
(597 puan) tarafından
Dert etme benim oğlumda 17aylikken yürüdü en son dk a götürdüm yürüttü bakyi dedi sorun yok 18aya kadar normal dedi 
0 oy
tarafından
Allahim masallah sana ne kadar guzel bir bebek ya  

Doktoruna sordun mu? 1.5 yaşa kadar normal diye biliyorum ben
(348 puan) tarafından
Yok sormadım ama ne bilim bı sorun olsa ayakta duramaz dimi emeklemeside geç olmuştu
tarafından
Yani kaslarda zayiflik vs olsa duramaz tabi mantik olarak. Sanirim adim atmaya korkuyor. Yine de icine sinmiyorsa bi sor mutlaka ama bi sorun oldugunu sanmiyorum ben
0 oy
(867 puan) tarafından

Belki bir kaç kere düştüyse ondan korkmuştur karşısında dur oyuncagını göster cagır aynı emekemedeki gibi gelir o zaman valllah bir anda yürüyorlar hiç belli olmuyor 

0 oy
tarafından
14 aylık bebek 15 ay olunca degıl 18 ay olunca 1 5 yasında olur once onu soyleyeyım bu sekılde durabılıyorsa sureklı oratı yaptırın esınızşe karsılıkşı oturup bırbırınıze gonderın alısır 1 aya yurur ınsallah 
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Oyy masallah suphallallah  çok tatlı cabim valla normal diye biliyrm yürür sknti etme benim oğlum 6bucuk aylık oturttugm zaman başı yerde yani doktor sknti da yok dedi biraz tembel yani bide oturmayida çok sevmez hep ağlar sen onun elinden tut yurutmeye çalış öyle öyle belki yavaş yavaş yürür yada yurutece koy
0 oy
(7,933 puan) tarafından
16.aymiza girdigimiz gün oglum yurudu daha 2 3 gun oluyo hic dert etme cnm birden yürüylar
0 oy
tarafından
Çünkü tembelllll :D derler burada useniyor kizzz :D normal bacım 18 aya kadar takma kafana 
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Benimki de öyleydi tam 15 aylıkken hiç beklemediğimiz anda yürüdü şizede az kalmış canım yürür
0 oy
(801 puan) tarafından
Canım 18 aya kadar normal benimde 15 aylık iken yürüdü
0 oy
(7,827 puan) tarafından
18 aylıkken 1,5 yaşında olacak 17 aya kdr doktorlar normal kabul ediyor
0 oy
tarafından

Benimkide 13 aylık aynı dediklerini yapıyor duruyor ama adım atmaya korkuyor gel gel yapıyorum gülüp dizlerini büküyor :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 220 göst.
10 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lokumcum (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
20 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 851 göst.
18 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 319 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde VAVEYLAA (391 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,241 soru

24,398,603 cevap