0 oy
832 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (514 puan) tarafından
Kizlar agac suslediniz mi? Yilbasi planlari iz neler? Esinizle foto cekilecek misinuz? Simdi instagramda herkes yilbasi pozlarini paylasir biz bu sene bisey yapamayacagiz malum doguma az kaldi

33 Cevaplar

0 oy
(2,063 puan) tarafından
sıradan  bir gün olarak  geçiricem canimm degsien  birşey yok  yani 
-Reklam-
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Babamın doğum günü her sene pasta alıp onu kutlarız bu sene de öyle olur Allah nasip ederse canım 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benim doğum günüm... Belki bi pasta alip keseriz bu yani :)
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Yılbaşında daha ne kadar zam gelecek diye düşünüyorum geçim derdine düştük resmen Rabbim yardımcımiz olsun inşallah
0 oy
tarafından
Hiç bişey yaomicaz müslümanın biz bize yakismaz
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Eşim kesin nöbette olur zaten 1 Ocak ta eşimin doğum günü öncesinden hazırlık yaparm galiba öyle kutlama falan yapmam :) 
(2,831 puan) tarafından
En sevdiği tatlılardan yapacam pastasini kendim yaparm güzel bir video hazirlarm birde pantolon + mont almayı düşünüyorum
(2,530 puan) tarafından
Bende kazak pantolon aldım pasta sipariş veririm ama benimki o gün evde napicam bilmiyorum
(2,831 puan) tarafından
Söyle temizlik yapicam evde durma :D
(2,530 puan) tarafından
Yemek falan ne yapmayı düşünüyorsun
(2,831 puan) tarafından
Valla o zaman evde ne varsa onu yaparım gibime geliyor ama eşim güveç sever et olursa güveç yaparım pilav salata kola o tarz yada karnıyarık veya islim kebabı da olabilir
0 oy
tarafından
Etkinlik severiz bakalım 
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Hiç bir şey yapmayacağız :)
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Eşim yok yanimda ama annem kardeşim kızım ben guzel masa hazirliycam pasta Alcam vs dogum günümü kutluycam :))) sonra geri sayimla yeni yıla dilekler diliycez:)))
0 oy
tarafından

image

Musluman Yılbaşı Kutlamaz !
0 oy
tarafından
Elin gavuru bizim bayramları kutlamıyor ama bizim müslümanlar elin gavurunun bayramını kutluyor. Haram bacım harammm yapmayın Allah aşkına ya 
0 oy
(1,147 puan) tarafından
Bence sen doğumunu düşün. Ne haldeyiz hastalık bi yandan kıtlık geliyo bi yandn dünyanın sonu hala yılbaşı derdindesnz 31 aralık mekkenin fethi ac kuran oku namazini kıl dogumunada yardmcı olur insanlar ne yapyo ne ediyo takılma bence 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 124 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,647 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 249 göst.
26 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,430 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Buket masal (2,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 858 göst.
30 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde The Destina (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,964 soru

23,979,253 cevap

326,420 kullanıcı

...