0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim tam iki aylık bugün.

3 hafta önce 2 saate bir 2 ölçek mama ile besliyodum 

Sonra doymamaya başladı 3 ölçeğe çıkardım şuanda da 3 ölçek mamayı içip biberonu çekince ağlamaya başlıyor doymuyor ve iki saate bir beslenmek istiyor 

İnternette 3  4 saate bir acıkır bebeğiniz diyordu bende doymadigini düşünüyorum 4 ölçeğe çıkarmalı miyim?

Bu arada sadece mama ile besleniyor masallah toplu bir bebek kilosuna göre mama verilir diye duymuştum beni bir aydınlatır mısınız? 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilosu kadar beslenir evet bu doğru artirabilirsin mamayı tabi ben emziriyorum benimkide geceleri çok emiyo mama vermeye çalıştım istemedi sen neden emzirmiyosun
tarafından
Canım dogumuma iki üç gün kala covid oldum gece 3 de acil sezeryanla bebeğimi aldılar hastanede 10 gün yattım  ve ağır ilaç tedavisi gördüğüm için doktor emzirme dedi ondan sonrada az emzirdim bir ay kadar ama çok azdı sütüm. Daha sonra da Burada bebeğini döven babanın videosunu izledim sütüm tamamen kesildi oyuzden mana veriyorum
tarafından
Geçmiş olsun canım benim evet onu bende izledim malesef
tarafından
Evet hala aklıma geldikce canım sıkılıyor bebekmge ne oldu
Her zaman ki gibi bu olayda unutuldu basinda yer almiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilen yazarsa çok sevinecegim ya :(
0 oy
(42 puan) tarafından
Kuzum ne kadar çok verirsen o kadar çok ister ettiğim tecrübeden kaynaklı söylüyorum sen doktorun önerdiği ölçekte saatte ver o ona yeter inan bana da doymuyor gibi geliyordu ama çocuğa çok zarar verdim fazla mama vermekten midesini büyüttüm
tarafından
İnternette de 120 ml ile 3 4 saatte bir besleyin diyordu
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Mama kullanmadım canim ölçüyü falan bilemem yani
tarafından
Sağol yinede canm
0 oy
tarafından
Bilen yokmu.........
(80 puan) tarafından
İki kızımda da mama kullandım ama bı ölçü vermek doğru olmaz bence bebeğinin durumunu en iyi sen gözlemlersin canım mama verdikten sonra çok huzursuz hala aramiyorsa takviye yap bence

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 642 göst.
0 oy
9 cevap 238 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nurr3 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Kbr.068 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 245 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Umutlu1 (251 puan) tarafından soruldu