0 oy
275 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
1bucuk yasinda hem burnu akiyor hem mizmiz hemde öksürüyor dün geceden beri gece zaten uyumadi bugun aferin verdim ayaginin altina sarimsakli zeytinyagi surdum

Kizlar napcam her grip oluşunde kulagnda iltihapta oluyor kesin yine olmuştur

Duş aldirdim çorba icirdim nevresimlerini degstrdim şimdi salliyorum ama öksürmekten uyuyamiyor

7 Cevaplar

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun tatlim üşüttü heralde 
tarafından
Evet üsüttü malesef 2 gun once dişari cikmam lazimdi uyutup cikayim dedim eşimde evdeydi uyumadi bi turlu bensizde durmuyor onla gittik hasta oldu
-Reklam-
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Geçmiş  olsun canim. Varsa hava ver 1 kere ventolin rahatlar. Bir de  agrı kesici verebilirsin parol şurup kulaği boğazı  ağrırsa iyi gelir. Bir de bize kozalak  pekmezi iyi geldi kesti öksüruklerini. 
tarafından
Amtibiyotik biteli 1 ay oldu 1 ay oncede hastaydi bi sorum olurmu yine kullansa odayi nasil buhar yapcam
(4,632 puan) tarafından
Tekrarladiysa bir sıkıntı olmaz canim sen doktora götür  istersen acile yarin. Orda da belirt antibiyotik kullandığını.  Benim buhar makinem yok ketılla yapıyorum  atmasina izin vermiyorum biraz buhr yaptırıyorum odayi. Hatta icine sirke de koyuyorum:)
tarafından
Ketilim yokki benimm
(4,632 puan) tarafından
O zaman demlige su koy kaynat canim. Odan kaloroferliyse bir havluyu islat petege koy
tarafından
Tamam canm saol
0 oy
tarafından
Aspiratorle cek burnunu ballı ıhlamur vs dene prospan surupta işe yarar ama doktora götür canim 
tarafından
Pazartesi acilir eczaneler evde hic biri yokki malaesef gitsem recete yazar canim eczane nasil bulcam
tarafından
Prospan bitkisel şurup reçetesiz özel yani alabilirsin burun aspiratorü ve serum fizyilojikte direk alabiliyorsun
tarafından
Tmm canm cok sagol yarin eşime deyim mobetci eczane bulup alsin
tarafından
Ama hastaneye götür derim simdi en ufak şeyde bronsit oluyorlar
tarafından
Randevuda yokki olmadi acile giderim
0 oy
(531 puan) tarafından
Benim oğlumda öyleydi acilde antibiyotik falan yazdırdım 3 günde geçti aşırı oksuruyordu burnu da tikaliydi 
tarafından
Antibiyotik surekli kullaniyoruz bizde
0 oy
tarafından
Bronşit olabilir canım bizimde öyle başlamıştı. En erken zamanda doktora götürün bence çok geçmiş olsun 
tarafından
Hadi ya
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşaAllah. Eşin nerde bi acile gidip ilaç yazsaydınız keşke. 
tarafından
Eşim geceleri calisiyor canim acil hep antibiyotik yaziyor
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Canım hemen soğan kaynar benimkide demin öksürmekten boğuldu resmen  3 4 defa küstü hemen ver öksürüğü kesilir şimdi uyudu çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,465,402 soru

24,015,758 cevap

327,997 kullanıcı

...