0 oy
962 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşime dün soru sordum senin benden ne beklentin var dedim bana dedi haftada 1 kere veya 2 kere cinsel ilişki olması normal dedi bende ee dedim bana dedi ben iki şey idare ederim yemek yapmayı ve cinsel ilişkiyi  ama iki şeyide idare edemem  temizlik yapmak ve çocuk bakmak bunları idare edemezmis  merak edip sormuştum sizce esim haklı mı verdiği cevapta  madem cinsel ilişkiyi idare ediyor o zaman neden her gün yanıma gelip yapalım diyor 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ay Ingıltıre Kralıyet aılesının son velıahtı heralde kocan :D onu idare ederım bunu İdare edemem, sen soyledın mı kendı sınırlarını 

tarafından
Verdiği cvp beni  şaşırttı ne diyeceğimi bilemedim o an
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Onuda kocana soracaksın canım. Adam ne istiyor biz ne bilelim 
tarafından
Yani şunu demek istedim başka kadınlarla  beraberlik yaşasa benden istemezdi diye düşündüm
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Degggisik birsey

tarafından
Aynen öyle benim de kafam karışık
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Esin degisikmis baya Allah kolaylık versin.
tarafından
Malesef öyle her zmn  altan alan ben oluyorum eşimin sevmediği hiç bi seyide yapmam
0 oy
tarafından
Aynı soru sana yöneltilseydi sen de kendince cevaplar verirdin eşine aynı soruyu sormuşsun O da kendince cevaplar vermiş. Burda kinanacak hiç bir şey görmedim. Benim alttan alamadığım şeyi eşim alttan alır onun alttan alamadığı şey ben alttan alırım evlilik dediğimiz şey bu. 
tarafından
Aynen öyle olmalı ama malesef altan almaz
tarafından
Ne diyim canım¯\_(ツ)_/¯
0 oy
tarafından
Cinsel ilişki senin rızan olmadan olmuyor ya ondan idare ederim demiş galiba. Ama temizlik bizim asli vazifemiz. Yapmak ZORUNDAYİZ diye düşünüyorlar paşalar
tarafından
Bende  gebeyken çok zorlanıyordum allah size kolaylık versin cnm
tarafından
Teşekkür ederim bı de kızım var daha da zor yani
tarafından
Aynen öyle benim  kızım var yeni  doğum yaptım kardeşini sürekli dövmeye kalkıyor   kıskançlıktan o yüzden hiç uyumuyorum başında bekliyorum
(7,786 puan) tarafından
Ben eşime yaptiriyodum sonra ustunden geçiyodum daha kolay oluyo :)
tarafından
Yap desem çok söyleniyor bana diyor sen işe yarıyorsun  o yüzden kendim yapıyorum
0 oy
tarafından

Ozaman her gece yanına gelip  yapalım dediğin de kırbaç la bakalım bi daha idare ediyor mu istiyor mu:woot: 

Demi Mihri ya..sksjdjskjdkd

tarafından
Bazen onu yapmak istiyorum ama cekindigim icin yapmıyorum  o kdr yoruluyorum çocuk temizlik yemek yapmak hiç uyumadan ayaktayım
tarafından
Valla hi **** oluyorum bunlara  yaaa ah bu erkekler :) bu kocalar
tarafından
Aynen öyle malesef
0 oy
(216 puan) tarafından
Ya o değilde sen bu adamı nasıl idare ediyorsun? 
tarafından
Insan mecbur kalınca idare etmek zorunda kalıyor çocuk gece ağlasa kalkıp 2 dk bile bakmaz işten gelir yemek beğenmez laf eder çocuklar evd ağlasa bile  rahatsız olur yani evde her şeyle ben ilgileniyorum hiç uyumadan yemek temizlik çocuk altan alma her sey ben yapiyorum çocuklardan rahatsız oluyor diye isten gelince odaya yanıma alıyorum ses çıkarmasınlar diye çalışmadığı gunlerde de böyle
(216 puan) tarafından
İşin zormuş Allah yardımcın olsun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(7,786 puan) tarafından
 En esime neyi idare edersin demem ben ediyorsam essek gibi senee idare edeceksin derim. Rahatsiz osem cocuga da bakacak yemegi de bi makarna dahi olsa yapacak hadi hadi diye de istemeyecek ve olmadi diye kemdince yontem de uygulamayacak. 

Aynı aekilde bende onu idare edecegim yani her şey karsilikli. 
tarafından
Keske benim kocam hasta  olduğum zmn  çocukları idare etse ama malesef hiç umrunda olmuyor ama dışarıya karşı ilgili babaymış gibi kendini gösteriyor

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,596 göst.
11 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
15 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Jsjsbdjjx (17 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 451 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 538 göst.