0 oy
385 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından
Kizlar bugun cok ürkütücü bisey oldu ablamla ve 3 cocukla tabiki biraz dışarı çıkalım dedik ve öyle dolaşırken karşımıza akli dengesi bozuk bi oğlan çıktı önüne kim geliyorsa eline sopa almış vuruyordu hemen oradan uzaklaşıp en yakin markete girdik cok korkmustuk daha sonra marketten çıkıp eve doğru yürüdük ve bir de ne gorelim o deli tam bizim sokakta elinde sopayla bekliyor bizi gördü arkamızdan gelmeye basladik biz koşa koşa hemen taksiye atladık kizlar Allahtan taksi çıktı karşımıza yoksa ne olurdu hic bilmiyorum birde 37 haftalık gebeyim kizlar bu olaydan sonra 2 3 saattir benek hareketsiz korkuyorum cok ya dogumuma 6 gün kaldı 

3 Cevaplar

0 oy
(15,000 puan) tarafından
Kız korkulacak ne var kusura bakma baya güldüm hasta hasta. Soruna gelirsek de korktuğun içindir ya da uyuyordur canım çikolata ye bir de elini dokun bakalım 
(73 puan) tarafından
Canim vallahi 3 çocuklayiz bize gelse vursa etse napardik acaba bi oglanla dalaştılar arka cebinden bıçak bile çıkardı çıkartıp ya bana ya kızıma saplasa napardim
(15,000 puan) tarafından
Ayy Allah korusun ya ben dur felan diyince yapmaz sandım canım kusura bakma guldugum için
(73 puan) tarafından
Yok canim önüne kim geliyorsa vuruyordu kimse hic bisey yapamiyordu bir de iri yarı bisey ya Allahim bugun bizi esirgedi vallahi
(387 puan) tarafından
Canim korkulacak ne var derken kiz diyor onune geceni vuryor birde hamile 3 cocuq sen olsan yani kazmazmisin belki senin ozel gucun falan var.ben olsam yani bende kacardim bela nerden geldiyi beli olmaz
(15,000 puan) tarafından
Ay atlamaya yer arıyorsun resmen. Evet özel gücüm var
-Reklam-
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Valla akli dengesi bozuk insanlardan insna korkar işter istemez sen hamileisn bide duygusalsin korkma inşallah birşey olmamistir canım bizim de orda vardı korlardik bakmaya bile kaç kişiyi bicaklamisti oyuzden uzak dyrmak lazim
(73 puan) tarafından
Aynen öyle canim haberlerde neler okuyoruz ya samuray kılıcıyla öldürülen o gencecik kiz örneği
(2,672 puan) tarafından
Evet maalesef ki
0 oy
(531 puan) tarafından
Bişey olmaz canım merak etme bende sizi sopaladi sandım ya
(73 puan) tarafından
Ayy Allah korusun canim arkamızdan geliyordu zaten taksiye binmeseydik kim bilir ne olurdu bilmiyorum
(531 puan) tarafından
Aman dikkat edin canım akli dengesi yerinde olmayan her şeyi yapabilir Allah korusun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 113 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kdkbdowlk (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 261 göst.
0 oy
10 cevap 625 göst.
9 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nurrry (1,330 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 147 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu