0 oy
910 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Alışverişe gittik ihtiyaç olmayan hicbirsey almadım ve hala eksik var 1200 TL tuttu sadece ekstra tavuk aldım deterjan felan almadım başka birşey yok bu sonumuz ne olcak böyle siz ne alabildiniz biz iki kişiyiz gerçekten şaştım kaldım ..

24 Cevaplar

0 oy
(1,041 puan) tarafından
Sadece kızıma mama ve bez aldık borde pazardan bı tane ufacık karnabahar turp domates bu kadar maaş bitti
-Reklam-
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Kuzum eşim fabrikada çalışıyor her ay erzak ve kahvaltılık veriliyor o yüzden pek bişey almıyoruz
0 oy
tarafından
Asgari ücretle geçiniyoruz bı haftadır eşim insaat işine gidiyor ekstra geceye kadar çalışıyor canı çıkıyor adamın dün maaş aldı para yetmedi amcasından 300 TL aldı maaşta yine kesecek adam amcası mutait sıkışınca ondan alabiliyoruz sadece 10 bin kadar borcumuz var ona her ay oda kesiyor kredi gibi elimizde hiç bir şey kalmıyor sadece kizlarima bez aldık,tedarja  bitti onunaldik doğalgaz faturasinin bı taksidini ödedik bitti zaten,sebze alamadık daha 1 aydır pazara çıkamadım, hergün ne pisirecegimi şaşırıyorum erzagim var ama eşim çalışmaktan evde yemek yemiyor bende tek başımayım canım istemiyor öyle kaba yemek,sürekli makarna yapıp yiyorum suanlik bu şekilde idare ediyoruz çok yoruldum iki yaşında kızım çizgi filmlerden görüp beni mutfağa götürüyor oda yicekmiş eşime mesaj atıyorum böyle böyle oldu diye oda yine borç alıp kızıma biseyler almaya çalışıyor yoksa ben oturup ağlıyorum kızıma sarılıp :(
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Bi mahalle marketinden alışveriş yapıyorduk geçen ay 850tl tutmuştu bu ay o borcu kapatıp evin eksiklerini alıp yazdıracaktık.Eşim geçen ayki borcu vermiş .Marketçi abi artık veresine vermiyorum kimseye peşin çalışıyorum demiş.Bu ay eksikleri alamadık.

Eşim belediye personeli 3200tl maaş alıyor 400tl ev kirası ödüyor.Evlenirken kredi çekmişti 1750tl kredi ödüyor.geri kalan parayı veresiyelere ve faturalara paylaştırıyordu.

1ay idare edicez , önümüzdeki ay kalan parayla  nerde ucuzsa ordan alışverişimizi yapacaz.Mahalle marketi hem pahalıydı veresiye de alınca deftere kabarık yazıyordu .Belki de böylesi daha iyi oldu 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 130 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 330 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Defnedamla (318 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 646 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,134 soru