0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (2,931 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben hamileyim ilk hamileliğim annemlerle kaynanamlara  sürekli heycanla bebeğimlee ilgili hayallerimi planlarımı anlatıyorum sürekli şöyle  böyle yaparım dıyorum zararlı olan şeyleri yemiyorum faydalalıları bol bol yiyorum ama bna sürekli sen çok abartıyosun doğmamış çocuga don biçiyosun Allah o cocugun basına bi iş getirir biz herşeyi yedik içtik senin gbi yapmadık diyolar bnde diyorum ki Allah bana evlat vermiş çok şükür ilk bebeğim üstüne düşerim tabi 40 tane cocuk doğurmadım ben diyorum siz herseyi boğazınıza dayanamamış yemiş olabilirsiniz ama bebek bana Allahın emaneti ben onu korucam inşallah sizin gibi herşeyi yemem yersem eğer üç gün snra bebeğin başına Allah korusun bişey geldimi Allah hesabını bana sorar diyorum sen çok abartıyosun bişey olcak deyip duruyorlar sizede öyle diyen varmı sizin fikrinz ne bu konuda

7 Cevaplar

0 oy
(64 puan) tarafından
Bebeğin herşeye ihtiyacı var canım kendini kasma bu kadar canın ne isterse ye doğumdan sonra kendini kısıtla sadece oda gaz sorunu için)
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından
Bende ustun3 düşme.deyince başka.anladim canım. Allah korusun kazara düştün gibi olmuş başlık. Herkes böyle dusunuyo bence normal yani . Abartmadan ist3digini yapabilirsin evlat senin
0 oy
tarafından
Bencede kasma bu kadar bsey olmaz Allahin izniyle
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Bebek de senden beslendiği için herşey de dikkat et ama ye bnce ..çok da abartma çünkü onlarda bebeğine kilo olucak 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Onlarn zamani öyleymiş simdi boyle ama cok sakinln goze de cop batar ilk gebelikte gayt normal bu hallern 
0 oy
(872 puan) tarafından

Allah ne yapmasın bende Allah korusun karnının üstüne düştün sandim korktum :D

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bencede abartıyor gibisin bu kadar üstüne düşme sakınan. Göze çöp batıyo sağlıklı da yesen sağlıksız da olacak olur 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 348 göst.
+1 oy
21 cevap 963 göst.
+1 oy
24 cevap 567 göst.
+3 oy
36 cevap 1,417 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Misafir246 (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,793 soru