0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Bebeğim 8 günlük kanaması olmuş sizce normal mi yardımcı olur musunuz? İlk çocuğum tecrübem yok

image

4 Cevaplar

0 oy
(2,090 puan) tarafından
Enfeksiyon oldu galina göbek bağı için temizleyici mendiller spreyler var onlardan kullan canım 
-Reklam-
0 oy
(502 puan) tarafından
8 gün daha erken 10-12 güne kadar olabiliyor böyle. Pazartesiye kadar bekle bence ondan sonra daha kanama.srtarak devam ediyorsa göster sağlık ocağına ya da kendi doktoruna k.vitamini iğnesi yapıyorlar. Benim.kizimin da çok kanamisti bı de sızıntı şeklinde ve fazla olursa sıkıntı demişti doktor. Bı de kötü koku iltihap var mı ona dikkat et
(1 puan) tarafından
Evde gazlı bezim yok ağız mendili koysam olurmu  kontrol amacli
(502 puan) tarafından
Hiçbir şey koyma kaldırırken canı yanar. Zibina değer zaten.
0 oy
(331 puan) tarafından
Benim de yok ama bi tanıdık öyle olmuştu doktora götürmüştü. Hani enfeksiyon Falan kapmasın Allah korusun. Ama ben eczaneden göbek bağı için kitler var ondan aldım günlük düzenli sprey sıktım mediliyle dokundurdum kuruttum 8. Gün kendi kendine düşmüştü hastanede hemşire üzerini çıkartırken 
(1 puan) tarafından
İntihaplanma yok canım sadce göbeğin alt kısmından kabuk kısmı çıkmış düşmek uzere mi o yüzden mi kanadı bilemedim pazartesiye beklicem artik
(331 puan) tarafından
Düşmek üzere olsa kupkuru oluyor. Sen eczaneye bari danış canım bugünle beraber daha iki gün var pazartesiye
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ay resmi görünce cok kötü oldum cnm geçmiş olsun.Düşmek üzere olsa kupkuru olur benim oglumunda 10 günlükken göbeği düştü.Gobegi kup kuruydu böyle kanli degildi.

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 624 göst.
4 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 505 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 305 göst.
29 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Alyakus (2,655 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 261 göst.