+1 oy
299 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Şimdi şöyle anlatayım.evlenmeden önce eşim ailesi ile hep beraber bizim şuan oturdugumuz evde oturdular 15 sene ev kooparatif 25 senedir borcu bitmedi bunlar devir almış.tuvaleti ve banyosu 25 senelik çok kötü durumda .ben evlenirken yenilensin istedim.ama yapmadılar borçluyuz diye .bekar kaynım var kaynamamlar onunla oturuyor onun evinde .şimdi mutlak dolabı yapılacakmış.dolap bu arada kırık falan değil sadece biraz küçük.kaynamamın dedigi laf şu .benim ve görümcemin mutfak dolabı büyük diye gelen kız mızırdanırmış.eşyalarını nasıl sıydırsınmış.

Bende dedim ki madem öyle 15 sene bizim evde oturmuşlar dememişler kı bir aradayken şu tuvaleti banyoyu yaptıralım da oğlum gelen kız temiz temiz otursun dememişler .kaynanam bana diyor kı sizde evin borcu bitince yaptırsınız.
Sizce haksızlık değil mi .bir gelen olunca tuvalete gidecek diye korkuyorum valla .
Kusura bakmayın uzun oldu 

7 Cevaplar

0 oy
(7,094 puan) tarafından
Aman kuzum bu devirde kimseden bisey beklemiycen inş borcunuz bitince yaptirirsin gonlune göre 
(35 puan) tarafından
Zaten onlardan birşey bekledigim yokta yaptıklarına sinir oluyorum
-Reklam-
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Bu kayınlarda şeytan tüyü mü var anlamıyorum nefret ediyorum ya bu ayrımcılıktan
(35 puan) tarafından
Bir bilsem zaten daha kaynım evlenmeden başladı ayrımcılkklar
(2,743 puan) tarafından
Gıcık oluyorum bende valla hiç sevmem ayrımcılığı hiç
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Haksızlık olmuş valla 
0 oy
(612 puan) tarafından
şu uygulamada öğrendiğim birşey var, kendi ayaklarkn üzerinde durup kimseye minnet etmeyeceksin. Özellikle kadinsan
0 oy
(62 puan) tarafından
Şu kaynanalar neyi fazla yaparsa o kadarda lafını yapar. Ben ne erkek ne kendi ailemden düğün ve ev için beş kuruş almadım gittik kredi cektik borcunu da harcınıda biz ödüyoruz.

Genelde alınanlar yapılanlar problem oluyor. Birde sizde ki gibi yapılmayanlar. 

Sen yine kendin yapmaya çalış diğer Kaynina gelicek gelin içinde daha gelmeden yapılmaya başlandı diye düşünme hep en iyisini iste. Ne kadar olumlu bakarsan hayata o kadar olumlu sonuçlar alırsın cnm 
0 oy
tarafından
Kiz varya bu kaynanalara agzindan bal damlayan degilde agzina s.ican yaraniyo valla bak
(35 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Haksızlık konusuna dalarsan evin yuvan kalmaz bosver borcun bitince yaptır kendin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 557 göst.
29 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cmrcmr (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,918 soru

24,190,067 cevap

336,857 kullanıcı

...