0 oy
358 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda Tesekkurler 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bende oyelydim ya çok sinirliyim ama hasta değilim okadar değilde sinirlendiğimde gözüm hiç bişi görmez helede haklı isem
tarafından
Haklı oldugunu anlamıyorlar esas sinir eden bu
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Sinir hastası iseniz ilaçsız biraz zor olur kendinize hakim olmanız lazim o da mümkün olmayacaktır 
tarafından
İlacı bırakmak da zor diyorlar
+1 oy
tarafından
Eğerki gerçekten hastalık tanısı koyulduysa ilçsız olmaz kuzum
tarafından
Konulmadı psikiyatri cok pahalı devlet de sana ilaç yazıp yolluyor
0 oy
tarafından
Canim nasıl bir hastalık biraz açar mısınız yardımcı olmak isterdim örnek veriyorum çevrenizde ne gibi olumsuz yorum alıyorsunuz sinirinizle ilgili onları bir kağıda yazıp 

Onları aşınca tink ara bilirsiniz
tarafından
Aslında cocukluktan gelen bir sinir babam cok sinirliydi yemek masası ters dönerdi bizim evde
Biri ile ufak tartısınca ben baya yükseliyorum tabi şiddet boyutuna asla ulaşmadım evladımda çok arsız o benım gibi olsun istemıyorum o da kendını dövüyor falan cok üzülüyorum
0 oy
tarafından
Bende öyleydim malesef çok ileri derecede hemde sinir hastası değilde kaygı bozukluğu sürekli mutsuzluk sevgisiz bir ailede büyüdüm şiddet dolu çok ağır ilaçlar kullandım ama eşimle tanisinca ilaçları bıraktım tek eksiğim sevgiymiş aslında yine ara ara yaşıyorum tabi ama kendim aşmaya calisiyorum hayatınızda ki olumsuzluk karı size kötü gelen insanları hayatınızdan çıkarmakla başlayın
tarafından
Bu mumkun değil  Uzaktan bile yetişiyorlar telefonla hayatımdan cıkarsam
tarafından
Belki tamamen çıkaramaz siniz ama mesafe koyabilirsiniz ben koydum mesala en yakınlarıma oda çok iyi geliyor en önemlisi kendi sağlığın uzak durmaya caliş
tarafından
Tamam tesekkür ederim İnşallah
(634 puan) tarafından
İpek11 bende senin gibiydim ama benm malesef eşimde iyi değil ne yazikki
tarafından
Yaaa çok üzüldüm sizin için rabbim büyük inşallah düzelir hayat sınavlarla dolu hiç Ümit yokmu düzelir belki eşiniz
0 oy
tarafından
Seni sinirlendirecek şeylerden uzak durarak. Kim varsa sinirini bozan koyma evine 
tarafından
Telefonla yetişiyorlar ucundan kıyısından
tarafından
O zaman içine hiç atma, kim ne diyorsa ver ağızlarının payını. Valla bak başka türlü rahatlayamazsin :)  ben öyle yapıyorum,baktım canımı sıkan mi var bak uyarıyorum eğer bidaha böyle bişey dersen olacaklara karışmam efendi efendi uyarımı yapıyorum şimdi,bidaha tekrarlanmasin diyorum,karşıdaki de mayası neyi götürüyorsa ona göre davranıyor.
tarafından
Bende altta kalmıyorum kötü niyetli insanlar evden barktan uzak olsun inşallah. En guzelini yapıyorsunuz
0 oy
(1,780 puan) tarafından
  Neden ilaçsız bebek mi emziriyorsun? İlaçsız yenemezsin zamanla daha da ilerler ilaçla da tedavisi zor olur.
tarafından
Evet emzırıyorum ilacı bırakmak da zor diyorlar
0 oy
tarafından
Bebegine karsida sinirlenirmisin cnm.bende oyleydim ama sonra duzellttim kendimi
tarafından
Gerilirdim cok arsız bebek ti ağlardım oturup sonra şükrederdim şimdi daha da arsız takmıyorum artık. Nasıl düzelttiniz
0 oy
(634 puan) tarafından
Anksiyete bozukluğu öfke kontrol bozukluğu panik atak var bende birde aşırı sinirlilik ve duygusallık ilaçla bile tedavi edemedim sen nasıl ilaçsız tedavi olacaksın fiziksel rahatsızlıktan daha zor ruhsal rahatsızlık bütün hayatım zehir oluyor vücudumu bile etkiliyor bunlar başım dönüyor tansiyonum yükseliyor falan 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 489 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 225 göst.
15 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 190 göst.
2 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oykum0 (306 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,309 soru

24,181,619 cevap

336,346 kullanıcı

...