0 oy
1,497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimle aramız çok iyidir beni çok sevdiğinide bilirim her dediğimi yapar ne istesem.alir elinden geleni yapar benim için 4 tane bileziğim.vardi düğünden kalan 57 bin yapıyor araba bakmış kendine adamla konuştum.ayarladim bekliyor gidip alıcam dedi yok dedim nerden çıktı araba ben istemiyorum almıyorum da git.kendin al dedim söz vermiş herşeyi ayarlamış şehir dışında araba ben yaptım.ben alıyorum dedi aldı altınlarımı gitti baya kavga ettik arkadaşları çok beynini yıkıyor bıktım artık yine birinin aklına.uymuş gidiyor 

Ailem altınları aldığını öğrenince kıyamet kopacak

Kavga ettik vermedim aldı zorla ben alcam sana dedi halletcem.soz dedi gidip alayım pazartesi sabahta notere gider senin üstüne yaparız arabayı dedi sözler verdi çıktı gitti çok üzgünüm elimde başka hiç bişey yoktu onlardan ayrı 55 günlük kızım var bide onunla kaldım öylece evde :(

25 Cevaplar

+9 oy
tarafından
Senden onay almadan yapması yanlış ama ailene ne senin altınlarindan ailelerinizi bu kadar evinizin içine sokuyorsunuz ondan sonra kavga kıyamet e normal
tarafından
++++++++++
tarafından
Aynen tam bunu yazacaktım bende
tarafından
➕➕➕➕➕➕➕
tarafından
Aşağıdaki yorumumu okursanız anlarsınız
-Reklam-
+1 oy
(3,546 puan) tarafından
Canım car cur etmemiş ya araba almış. Piyasalara bakılırsa 2 sene sonra kar eder o araba ile de merak etme. Kötü Şahin doğan bile eskiden en lüksü 15 bin iken suan 50 bin istiyorlar. Eski derken çok değil 2 sene öncesine kadar.. Arabayı üstüne yaptır.. Gerçi o paraya da iyi Bi araba alamaz ama ayagınz yerden kesilir. Ben sanki fiyatı ile nerden baksan 150 binlik takılarım ile dükkan açtım eşime. Bileizgim falan olsa gözünün yasına bakmam veririm araba için. Bebeğim var çok lazım oluyor 
tarafından
Evet benimde kafamda bir sürü düşünce var arabamız olsun ben ondan çok istiyorum ama insanlar rahat vermeyecektir arabanın hurdaya çıkmasından korkuyorum
0 oy
tarafından
Giden gitti bacım geçmiş olsun,sonra yerine nasıl koymayı dusunuyor acaba altın almış başını gidiyor
tarafından
Bende öyle dedim oda arabada aldı başını gidiyor dedi
tarafından
Hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor açıkçası
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Adalesi neymiste cumartesi günü araba almaya gidiyor ki canım esin arabayı alacak adam parayı ee arabanın satışı ne olacak valla kimseye güven kalmadı adam çıkıp dese  arabamı ver ben para falan almadım diye 

Ben artık çok şüpheci oldum kimseye güvenemiyorum belki o yüzden böyle dusunuyprum
(2,263 puan) tarafından
Nöbetçi noterler oluyor cumartesi pazar günü devrini istediği zaman alabilir kızlar
(7,140 puan) tarafından
Haa iyi ozaman valla hani ortalık kötü insanlar kötü belli mi olur
(2,263 puan) tarafından
aynen parayı aldıktan sonra arabam çalındı diye ihbar etse parada arabada gider ne olursa olsun devir işlemi hemen yapılmalı
0 oy
tarafından
Altınlarimi senin ziynet esyani sendin rızan olmadan almaya hakkı yok ama yapmış bikerehelal etmiyirum deme çünkü o parayla araba alacak yola çıkacak Allah korusunkazavela gelir başına senin üstüne yapacakmış hem yapsın . Şimdi arabalar da fiyatlar uçuyor millet sırf para kazanmak için sıfır araba alıyor bı hafta on gün sonra sıfır aldığı fiyattan daha yüksek bı mevlaya arabayı satiyor . Demem o ki ben olsam bileziklerini seve seve verirdim araba benim üstüme yaoacak olsaydı ailenen ben istedim bana aldı de kavga cikmasin
tarafından
Başka planlarımız vardı babamla konuşmuştuk o yüzden üç gün içinde karar verdi buldu almaya gitti o yüzden ve sürekli ona buna gidecek ondan ona gezecek araba
tarafından
Ever osin o tarafı kötü işte elden ele gezmesi iyi değil .. başka olaniniza gelince resmen seni kandırmış o zaman tamam tamam demiş bilerek araba buldum hemen diyip almış
0 oy
tarafından
Ne diceğimi bilemedm valla 
0 oy
tarafından

Ailen ogrenirse neden kıyamet kopuyor  anlamadım   arabayı alıp başkasının kapısına götürmeyecek     sizin olacak  ve benim fikrim  aileler  senin ailene karışamaz    

O kadar altın aldım sattım   1 kişi birşey demedi diyemezde     esinle senin aranda olan birşey sonuçta

tarafından
Benim babam müteahhit altınları bizden peşinat olarak alıp ablamlardan benden vs alıp malzemeye kullanıp yeni bir inşaatta başlayacaktı bize de birer daire verecekti hala dusuncesi bu yönde babamın zaten ama eşim araba diye tutturdu aldı gitti inşaat yapılacağı zaman da arabayı satar veririz dedi ben sadece millet sürekli alacak biliyorum hiç rahat vermeyecek eşimin ailesi başta annesi bakkala bile onunla gitmek isteyecek o yüzden istemedim hiç
tarafından
Sınır koyacaksın   cnm
(449 puan) tarafından
O bizim sulalede de var o yuzden arabayi çok seviyorum ama hic o taşa girmiyorum biliyorum limoni olacam herkesle de gerek yok devamlida gel git yapacam hastane mezarlik orasi burasi gotur diyecekler
0 oy
(1,030 puan) tarafından

Araba senin üstüne olsun boşver altını :D

tarafından
Keşke kullanmayı bilsem ehliyetim olsa en azından
(1,030 puan) tarafından
Oda olur zamanla sen ne yap et arabayı üstüne aldır canım
tarafından
Bunu zaten eşim kendi teklif ediyor
0 oy
(678 puan) tarafından
Kötü düşünmeyin  ne varki bunda araba fiyatlarıda hergecen gün artıyor bir zararıniz  yokki ikinizin ortak sonuçta ben hiç buzaman altinlar  benim diyenlerden olmadım yani be varki aranızda iyiymiş hem farketmez sizin üstünüze de yapsa kendi üstünede olsa allah korusun boşanma olsa ortak mal oluyor aileniz bence karışmasın böyle düsünmeyin araba almışsınız ne güzel tadını çıkarın 
tarafından
++++++++++
tarafından
Eşimin ailesi o kadar yapışık ki eşim emanet araba aldığında bile şuraya getir buraya getir arabayı ver hiç bırakmıyorlar oyuncak olsun istemiyorum millete
(678 puan) tarafından
Böyle düsünmeyin nereye kadar imkanınız olan bir rahatlıktan vazgeçebilirsiniz ki sizde ehliyet alın siz götürün eşinizin ailesini:) eğlenceli oluyor kafa dağıtıyor insan araba kullanırken
0 oy
(239 puan) tarafından

Altın uçmuş kocan nasıl alacak acaba geçmiş olsun diyorum 

tarafından
Evet çok üzgünüm
(239 puan) tarafından
Arabayı kesin kendi üstüne yaptırt
0 oy
(1,160 puan) tarafından
Araba güzel yatırım niye kaos çıkarıyorsun ki 

Ayrıca aileni ne ilgilendirir 
tarafından
Çünkü eşimin ailesi o kadar kalabalık ve yapışık ki eşimde emanet araba olunca bile şuraya getir buraya getir arabayı ver herkesin altında çöp olmasını istemiyorum
0 oy
tarafından
Arabanız var mıydı
tarafından
Hayır yok artık bir arabamız olsun istiyorum dedi
tarafından
E araba ıcın altın bozulmaz da ne ıcın bozulur 2 sene önce 88e aldığımız arabamız suan 300bınmıs altından DHA da degerlendı hem araba sızın arabanız altının üstüne bınıp bıyere gıdemezsınız, ben bütün dün takılarımı verdım kolyemden küpeme kadar araba aldık napıcam altını
tarafından
Sadece biz binip gezecek olsak sıkıntı yok
0 oy
(679 puan) tarafından
Sana sormamadan almasi kotude ailen nasil karisabilirki
0 oy
tarafından
Ya birincisi eşin o senin araba sizin ortak maliniz satınca da altından çok kâr getirisi var . İkincisi altınları satması aileni ne ilgilendirir . Sen ve eşinin arasına girmelerine hakları yok bu konuda . Üçüncüsü eşin istemiş yani bir başkası değil n'olacak . Yarın oburgun yapar . Yapmazsa da canı sağolsun de . Seviyor değer veriyor sonuçta . Sana karşı bı hatası olmayacağını düşünmüyorsan niye problem ediyorsun o kadar . Benim altinlarim kocamda bunlar benim . Benim malım senin malın sonuçta. 
tarafından
Ailemle başka bir planlama vardı konuşulmuştu.
Eşimin ailesi tam bir parazit araba bizden çok onlara yar olacaktir.
Bide insan elinde avucunda birşeyi kalsın istiyor
tarafından
Ya sen onlar kullanmasın diye istemiyorsun.  Deseydin ya kız yukarda. O yönden ben de istemem haklsn
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Pazartesi notere gidecek ama altinlari bugunden mi verecek umarim bi bit yenigi yoktur. Bide baska şehirde yani. 
tarafından
Zaten başka şehirde olması da bir problem
0 oy
tarafından
Ne güzel arabanız olacak öyle düşün. O altinlar bir gün muhakkak bozulacakti. Ömür boyu saklanmaz ki. Evde tutman çok sakincaliydi hırsız çalsa ne olacakti
tarafından
İnsan istemezmi arabası olsun tabiki istiyorum bende ama dünyanın bin türlü hali var bir kavgada adam kapının önüne koysa seni elinde yok avucunda yok
tarafından
Arabayı üstüne yaptır cnm madem öyle.
tarafından
Zaten öyle diyor gideriz notere senin üstüne yaparız diyor
tarafından
Bugün noter işlemi olmayacakmi. Üzerinize geçirmeden parayı vermesin esin. Dolandırıcı cok
0 oy
(9 puan) tarafından
Maddi anlamda araba da bir yatırım ama tabi zorla alması falan saçma. Ama arabanız olacak fena mı boşver kız millet araba da alamıyor şimdi 
tarafından
Kuyruklarının altında hurdaya çıkmasında
0 oy
(1,849 puan) tarafından
E napsaydi altınlarla beraber kizida mi götürseydi tabi onunla kalacan bazen öyle postlar aciliyoki ağzımiz açık okuyoruz yeminle 
tarafından
Farklı bir bakış açısı... Tabiki hayır
0 oy
(17,610 puan) tarafından
Adam yatırım yapacak sanırım ailen neden karışıyor bu duruma bende verdim ev aldık sonuçta ikiside yatırım bende alıp gitti deyince dedim başka şeylere verecekk...
0 oy
tarafından
Altını bilmem ama canım araba fiyatları güzel artiyo alsın senin üstüne yapsın öyle deme 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 557 göst.
14 Ağustos 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde Kaynanasizgelin (794 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 828 göst.
21 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,291 göst.
30 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Melekannem (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,254 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,223 soru

24,136,216 cevap