+1 oy
1,176 göst.
Diğer kategorisinde (118 puan) tarafından

Kizlar gecen post açmıştım oglum için bingildagi kapalı dünyaya geldi 3 aylikti kapalı  ameylat ettiler 8 ay boyunca kafasinda kask takiliydi kafasi sekil alsin diye çocuk doktoru bizi göz doktoruna yolladı göz doktoru beyni gozlerine baskı yapıyor dedi ameylat eden doktora yolladı oda bizi tanıdığı bi göz doktoruna yolladı oda aynisini dedi dün emare koydular basi ameylattan sonra erken kapanmış diye basinc yapiyor dedi beyni bugün tekrar ameylat edicez dedi  busefer açık ameylat olacak bi kulağından obur kulağına kadar açacaklar bide başının ortasından açacaklar pazartesi ararim randevu için dedi oglum daha 1 yaşında hani derlerya dizlerimin bağı çözüldü diye aynı oyleyim sabahtan beridir ağlıyorum 29 haftalik hamileyim ustune hersey yolundaydı bundan 3 hafta önce kaski çıkardılar hersey iyiydi şimdi bu cikti ne olur dua edin ogluma birimizin duası kabul olur:'(:'(lütfen oglun böyleyse ikinciyi neden yaptın demeyin  korkunmamiza Rahmen oldu oda evladim oda canim 

59 Cevaplar

0 oy
(1,058 puan) tarafından

Allah'ım yavrunu sana bağışlasın canım inan okurken oğlumu dusundum bir yaşında ben napardim dedim :'(

Çok zor ya Allah yardımcınız olsun çok kolay olsun ameliyatı çabuk geçsin bitsin Rabbim şifa versin :(

-Reklam-
0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kurban olurum ya minicik beden nasıl mücadele ediyor. :( Çocuklar hasta olmasın yaa gerçekten Rabbimden acil şifalar diliyorum inşallah çok üzüldüm :(
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Inşallah sag salim ssğlikla alırsın yavrunu kuzum

Rabbim neylerse guzel eyler,güzel düşün aklina kötü şeyler getirme çok zor okurken çok kötü oldum seni düşnemiyorum 

Allah büyük ona sığinmaktan baska çaremiz yok
0 oy
(531 puan) tarafından
Dualarım sizinle Allah yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
(490 puan) tarafından
Rabbim  bebklerinle berber saglıklı günler göstersin inşallah sana cok üzüldüm gerçekten Rabbim yar ve yardımcınız olsun önünüz hep ferah olsun inşallah  
0 oy
(53,964 puan) tarafından
Allah sana sabir versin canim bir anne icin ağır imtihan Rabbim sifa versin insallah
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Rabb'im o küçük meleğe dayanma gücü sana da sabır versin inşallah bir de üzerine hamilelik.. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun çok üzüldüm çok
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim sifa versin canim

0 oy
(272 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun sağ salim çıksın da en kısa zamanda sağlığına kavuşsun oğlun canım her çocuk aynı olmuyor inşallah bebeğin sağlıklı sağlıcakla doğar üzme kendini Allah dermansız dert vermesin 
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Allah şifa versin evladını sana bağışlasın inşaAllah 
0 oy
tarafından
Bingildagin erken kapanması kötü çünkü beyin baskı yapıyor diye gördüm benimde oğlum 14 aylık kapanmamış hala 1.5 cm açıklık var doktorumuz erken kapanması daha kötü daha baya ayı var kapanır dedi araştırırken gördüm rabbim şifa versin size inşallah içim paramparça oldu şuan o minicik bedeniyle savaşacak rabbim yerde gökte ne kadar güzel kulu varsa ne kadar peygamber indirmişse hepsinin yüzü suyu hürmetine Şafi ismiyle şifa versin inşallah 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Ah kıyamam ben ona ya canım benim dua edez tabiki de çarçabuk olur biter inşallah. İnan bebekler daha güçlü çabucak iyileşir. Rabbim sana güç kuvvet versin ki verir.

2.çocuk içinse kimse bişe demez o da sağlıkla doğar büyür için rahat olsun.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya Rabbim oğluna şifa versin çok zor bir durum bir anne için 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Allah şifasını versin 

Her şer de bir hayır vardır Allah yavrunu sana bağışlasın 
0 oy
tarafından
Rabbım şifa versin inşallah minik yavruna üzülme 
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin cnm
0 oy
(194 puan) tarafından
Rabbim oğlunun şifasini tezden versin Rabbimin mujdesi mucizesi sonsuzdur ins hızır uğrasin sizede bizede dua sifa bekleyen evlatlarada sakin isyan etme bende cok agladim kendi ogluma oda isitme kaybi olsu aniden sukrediyorum artik sende sukret Allah kerimdir gebesin duan kabuldur otur secdende Gozyasinla Allah indan iste elbet duana icabet edecektir
0 oy
(482 puan) tarafından
Kiyamam küçücük bedeni ne büyük acılarla bas ediyor.allahim esirgesin sağlığına tez zamanda kavustursun canim. Rabbım sifa bekleyen tüm bebeklere sifa versin. Sen de sıkma canını güçlü dur canim dua edip beklemekten başka çare var mi
0 oy
tarafından
Allah'ım şifa versin inşallah okurkan bile burnunun direği sızladı. Allah büyüktür sağ salim atlatırsınız bunu da. Bolca ya şafi oku oğlunun üzerine
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah ♥️ Rabb'im bebeğini sağ salim  ameliyat tsn çıkmayı nasip etsin kuzum 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 140 göst.
0 oy
10 cevap 278 göst.
28 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yarin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 405 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,030 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esma elif (116 puan) tarafından soruldu