0 oy
300 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,878 puan) tarafından
Kızım 16 aylık anne baba dede gel gel bay bay hala-haya leyla- yeyya dede benim adımı söylüyor bide komutları yapiyo kumandayi getir telefonu ver oyuncağı getir götür vs onları yapiyo sizce iyi mi yaa bide emzik emiyo o yüzden fazla konuşmuyo merak ettim sizinkiler neler yapiyo acaba kızlar bide susayinca biberonu gosteriyo elimden tutup mutfağa goturuyo su vereyim diye 

10 Cevaplar

0 oy
(12,993 puan) tarafından
Maşallah gayet iyi 
(1,878 puan) tarafından
Kız ne bileyim bugün birisi bana hiç bişey konuşmuyo neden dedi de korktum acaba bı sıkıntı mı var diye sağol kuzum
(12,993 puan) tarafından
Ay yok canım Ya benim kızım 2 yaşında daha pek cümle bile kuramıyor seninki gayet iyi rica ederim canım
(1,878 puan) tarafından
Sağol kuzum ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından

16 aylik kizim anne baba gel 1 3 5 diyo baskada yok:))

(1,878 puan) tarafından
Olsun canım her çocuğun gelişimi farklı bizimkide işine gelirse soyluyo ☺️
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Masallah canım bayaa bi kelime söylüyo benim teyze balım da seninkinden iki ay büyuk o kadar yok bile
(1,878 puan) tarafından
Olsun kuzum bizimkide işine gelirse soyluyo
0 oy
(2,781 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

17 aylık oğlum anne baba anneanne dede mama aba diyor. He bir de herşeyi attığı için attıı diyor. Birde kediye kıh diyor :) köpek ve kuş sesini yapıyor. Bir çocuğunu da son 1 ay da yapmaya başladı zaten :) 

(1,878 puan) tarafından
Maşallah canım ☺️
0 oy
(544 puan) tarafından
17 aylık kızım gel, anne, annemm, baba. Giti, düştü, biti, al, meme, su, dede, bunları soyluyo canım bide babasii bir yere giderse "Anne baba giti " diyor
(1,878 puan) tarafından
Maşallah maşallah canım bizimki işine gelirse soyluyo ☺️
0 oy
(867 puan) tarafından

18 aylık olucak herşeye mama diyor bazen baba nene lala pat oley karga ben dede dedi 

(1,878 puan) tarafından
İyiymiş kuzum Masallah bizimki işine gelirse söylüyor ☺️
(867 puan) tarafından
Bizimkinde öyle işine gelirse
0 oy
tarafından
15 aylik kızım  mem mama suya bu anne baba abi aba dede  nene anane gitti alma gelme attı  diyo elma ve hayvan seslerine kazlar bi bi bi diye geziyo oda bi bi bi diyo

Bide kedilere miyav miyav diyo bugunde kuzu  bagirdi cizgi filmde hemen kapmış  me me me diyo☺️
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Baba anne dede kedi alo  cicikus gel hadi benim ismimi diyor asya der komutları getiriyor yerine kumandayı getirir sulugu ister susayinca içer evdekilerin telefonlarının kimin olduğunu bilir götürür
0 oy
(54,127 puan) tarafından
çocuktan çocuğa değişir ns soylesem tekrarlardi kendi dilince ama kendi bilincli soyledigi senin minnak kadardı sanirim
0 oy
tarafından
Anne baba abi dede haya anneanne nene teyzeye teyce amanin der eşimin tarafı şaşırınca amanın der:)5 yaşındaki kardeşimin adı Havin ona da Habin der Allah-Ayyah der sonra tavuk horoz inek at köpek kedi koyun hepsinin taklidini yapar ama isimlerini Söyleyemez hani genelde hepsi aynı bence gayet de güzel komutlar bizdede var herşeyi bilir suya da yeye der

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 130 göst.
0 oy
12 cevap 497 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sukufe (8,366 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 223 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu