0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Kızlar kızım 20aylik bu aralar memeye çok bağımlı oldu gece bile ağzından çıkarmak istemiyor bende bugün kesmeye karar verdim çünkü yemek yemek isteği kalmadı emince sürekli gece ne verdiysem o bugün gündüz oyaladim her isteyince gece kalkıp ağlarsa napcm ben nasıl sustrcm varmı bir fikriniz nasıl yaptıniz siz memeden kesmeyi

3 Cevaplar

0 oy
(976 puan) tarafından
Guzel guzel konuşarak sakinlestir kuzum . Benim kızımda ilk gece kalktığında uf olmus annecim felan dedim şu istersen vereyim dedim isterse verdim geri yatırdım.  Oyle oyle alıştırdım.  Sende öyle yapabilirsin . Sarıl ona sakinleşsin  . Pes etme yoksa bi daha bıraktırmaya kalkarsan zor olur sana 
-Reklam-
0 oy
(1,295 puan) tarafından
Valla benimki cok guzel gecti ne ben zorlandim nede kızım istedi
0 oy
(853 puan) tarafından
Cnm bn  suan 24 haftalik hamileyim 2 ay olucak keseli bn yavas yavas alistrdm ole bisey srerek  degl  mesala gunde sadece iki kere verdim uyutrken gece kalkinca su verdm  cok sukur okadar bagimliydiki yavas yavas birakti  psikolojosi bozulur die cok korktum    neden oda  aşiri bagimliydi sabah kadar kac kere kalkar emerdi emerek uyurdu    bi arkadsimda ogluna neler yapti sabir tasindan sirkesine aklina ne gelirse 4 yasina grdi aciyo emmeye calisiyor ole olur die korktum ama  yavas yavas biraksan senn icin daha iyi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 137 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,496,091 soru

24,440,010 cevap

353,212 kullanıcı

...