0 oy
1,385 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Çocukların 4 5 kez karını doyur 5 kez altını aç

Balkonu yıka 
4 makina nevresim yastık makinaya at ser. 
2 koltuk sil. 
Yerleri elektrikye tut 
Yerleri mopla sil
Yerleri buharlı mopla sil. 
Çıkan bulaşıkları makinaya at 
Yemek yap 
Evin tüm balıklarını ser 
Çocuklarla oyna
Sonra banyo yap
Sonra da yat zıbar 
Sonrası aydınlık.
Sonrası parti çocuklarla banyo bol müzikli kıvırma günü dbejsnejdj allahtan kocam evde yoksa ben yapamam ev alır başını gider 

21 Cevaplar

+1 oy
(929 puan) tarafından
İş oldukça yapılan bir şey hatırlatmak istemez her kezin her gün yaptığı şey ler genelde bunun için ajanda gerekmez o kirlenir biz yaparız abartcak olsak kendimi ben dagın tepesinde görmem lazım o derece iş yaparım gene aynı
tarafından
Kuzum ben 2 bebekten unutuyorum bak dün yapacaktım sandalye silme işini bugüne kaldı bugün inan ki tuvaleti yıkadım fayanslarini sildim vestiyeri boşaltıp sildim sandalyeleri sildim markete gittim 2 bebekle onlara yemek yaptım yedirdim kaç kez derken yoruldum yani bir işi dün yapsaydım böyle olmazdı iki bebekle bazen akıl kalmıyor
(929 puan) tarafından
Düzenli yap sırayla olur biter inşallah çocuk la zor ben psikolojim bozuldu iş yüzünden yaw
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Ya okadar bo. Ktan postlar varken bunamı takılıp kaldılar, yatak işi özel soru vss olunca millet niye susuyor da buna tepki gösteriyor ancak onlara koşup yorum yapsınlar işlerine öyle geliyor....

Onlar normal bunlar acayip. 
tarafından
Aramızda kalsın yemin ederim bak cinsellik postlarini hiç sevmem ne yorum yaparım ne eleştiri girip okumam bile işte insanlarda bunu öğrenmeli sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın anlamıyorlar bacım bosver
+1 oy
tarafından
Ayni işleri yapan biz de varız teşekkür ederiz 

Sanada kolay gelsin
tarafından
Ben sana farklı iş yapıyorsun demedim ki ben kendi rutinimi yazdım rica ederim
0 oy
(4,100 puan) tarafından
Kız ben okurken yoruldm ya Allh kolaylık versin inşallah 
tarafından
Kız ben yorulmam çocukların altını açma karnını doyurma hariç akşam üzeri 5 te tüm işlerim biter benim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Iyi ki burasi var ;))unutmazsin pek unutulacak seyler değil 
tarafından
Vallaha unutuyorum sonra ertesi güne kalıyor
0 oy
tarafından

Kolay gelsin cnm  ben hiç Bir şey yapmiycam  benimkiyle atisdik  bı kaç gün yapmam  bu sinirle 

tarafından
Ya 20 gün dur babam bendeydi   yurt dışına gidecek diye sürekli telefon kulağında oluyor du  rahat rahat iş yapamıyordum   son 4 gündür de sürekli çarşılar da kosusturdur eksikleri için babamın  son akşamda misafirler geldi gece 3 e Kadar oturuldu sabah erkenden kalkıp yola çıktık    sabah eşimi ise yolladım iş yapma yat dinlen dedi  bende dinlemedim   işlerimi yaptım belim tutuldu   oda ben sana iş yapma demedimmi niye kendini yordun diye küplere bindi   bende tamm evi BK götürsün yemekte yok bundan sonra dedim
tarafından
3 kadar kim oturdu Allah aşkına hiç mi demiyorlar misafirligin de bir saati var vallaha
tarafından
Eski postuma bak gülüm  hayatımın en berbat gecesi diye başlık atmıştım    deliye dönmüş tüm
tarafından
Hiç sevmem ben uzun saat oturan misafiri 2 3 olur 4 olur ama gece 3 olmaz kovarım dbebdbdbdbdbdb sen iyi sabretmissin helal olsun vallaha
tarafından
Bide habersiz akşam yemeği ne gelnisyiler
0 oy
tarafından
Ay maşallah ne hamarat hatunsun
tarafından
Yarın işlerim biter bitmez foto aticam dbjensndndb az cekmediniz postlarimi
tarafından
İsrarla bekliyoruz tatliiimmm asdfsada
0 oy
(5,213 puan) tarafından

Bacım günlerdir ne temizlik yaptın be sendeki enerjinin % 10unu bana yolla :D

tarafından
Kız benim 10 çocuğum olsa 10 tanesinede bakarım ama yapmam çünkü ekonomi kötü dbdbdbdbdb el işide yapıyorum onu yazmayı unuttum dhendbdv
(5,213 puan) tarafından
Uyuyon mu hiç
tarafından
Ben uyumayı sevmem ki
(5,213 puan) tarafından
Len bi uyu vücudun uykuyada ijtiyacı var anam ypksa hasta olursun
tarafından
Günde 5 6 saat uyuyorum canım sadece yemekte fazla yiyemiyorum neden bilmiyorum ama
(5,213 puan) tarafından
He bende okadar uyuyorum ozaman tamam :D yemek olayı içinde önce vitaminlerine baktır eksik varsa ilaçla tamamlarsın iştahında düzelir
tarafından
Kuzum gittim kan verdim değerlerim normal çıktı hatta hala damarımın üstünde morluk var hiç anlamıyorum ne oluyor bana
(336 puan) tarafından
Canım istersen günlük kullan bende kullanıyorum işlerimi liste yapıyorum
PlayStation store da var günlük yaz inan benim işime yarıyor
(5,213 puan) tarafından
Temizlik yapmaktan fırsat kalmıyodur boğaza :D
tarafından
Canım telimin hafızası yok ki dolu 10 bin fotoğraf vardir diye düşünüyorum
(5,213 puan) tarafından
Google fotolar yükle maili aktif et oraya yedekle galeriyi temizle canm
tarafından
Kuzum riske atamam gmailin şifresini unuturum çocuklarımın tüm fotoğraflarlari içinde
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Not defteri diye bişey de var hahaha 

Kolay gelsin 
tarafından
Telefonun hafızası dolu aşko video bile çekemiyorum hep fotoğraf var silmedim hiç üşeniyorum
0 oy
(1,355 puan) tarafından
evin tüm balik larini ser derken nere sercen baliklari 
tarafından
Kız halı diyecektim balık olmuş dbebsbsbsbsbwbsjebdbeh2jsbhe
(1,355 puan) tarafından
haaaahaaa
tarafından
Tavaya jsjsjjdj hahahhahah
0 oy
tarafından

image

Ben de böyle bir şey yaptım hangisi çıkarsa ilk o işi yapacam
tarafından
Ya benim böyle bir şansım yok bir günde ne yaparsam yapıyorum 2 bebek var çünkü ilgi bekleyen eşim ne kadar oynasada oğlum bana çok düşkün
tarafından
Canim uygulamanin adi ne
tarafından
Başa şabitledim
tarafından
Bacım bunun adı nry
tarafından
Toprak  karar çarkı
0 oy
(2,743 puan) tarafından
Böyle şeyleri buraya yazmak yerine ajanda tutabilirsin... Bende her gün yapılacaklar listemi yapar öyle yatarım ama buraya yazman anlamsız geldi biraz. :)) 
tarafından
Ajanda alırsam bana kalmaz eşim muhasebe yapıyor çünkü sonrada yırtıp atiyor eşim kadar pasaklı kimse yok
(2,743 puan) tarafından
Başka ajandamı kalmadı dersin. Ben yılda kaç ajanda bitiriyorum. Bi tane de ona al
tarafından
Kuzum inan eşimi tanısan buna nasıl dayanıyorsun dersin adam sigarayı içiyor telefon izlicem diye külü yere döküyor
0 oy
tarafından
Ay bi detay yok gece fan finosu olmyck mi 
tarafından
Allahin cezası seni dantelli ve deri şeyler al pentiden alıyorum dehşet:D foto atardım şimdi müstehcen e girer
tarafından
Eşimde ondan diyo senin hiç seksi kilodun yok mu diye bende seksi derken tek düze renkler alıyordum gideyim de deri kilot alıp kırbaç alayım barim biride kırbaç demişti o kimdi dbebdbdbdbdbdb kırbacı kime vurcam ben xebdndbdbdb
tarafından
Jsjjsjsjsjsjhahhaha kemerde olur:D yok Bnm işim yok kirbaçla :D
tarafından
Kanki sende şaplak yiyecek tip yok sen kesin şaplak atıyorsun çok seviyorum şaplak atmayı dbebdbdbdbdbdb
(2,859 puan) tarafından
Bacım kırbac dln sakat isler ;)
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Bugün bende evi makineye verdim sildim mutfağı dolabı tuvalet falan temizlendi 

Yemek yaptım bebesiime baktım :,-) yarına iş yapmiycam belki bir girgir atarım valla yapıyorsun 2gun sonra yine aynı ya :,-):,-)ama oğlum dursa ben hergun temizlik yaparım yapiyrm ama sanki evim kirli yinede buarada sanada şimdiden kolay gelsin can :,-)
tarafından
Kuzum her gün detaylı yapmam eşim bu ara evde dedim bir işe yarasın xebbxbdndndnebdjdbdbd ancak batırıyor işleri yapıp kovcam bddndnndb
(2,672 puan) tarafından
Yazıktır adama hergun evde değil ya evde olunca da karışma keyfine baksın :,-) sabahın erken saatinde kalk ki işini bitiresin canım :,-)
0 oy
tarafından
Çocukların kaç yaşında. Benimkiler küçük bu kadarına izin vermiyorlar:D
tarafından
26 14 aylık arkalı önlü eşim bakıyor işten 12 de geliyor biz 10 gibi uyanıp kahvaltı edene kadar altını açana kadar yatakları toplayana kadar geliyor canım
0 oy
tarafından
Yerleri bi de en son yalayarak temızle ıstersen tam olamamış bu, delırdın mı ya
tarafından
Evet kanki 3 aydır yapmamıştım detaylı bu temizlik gönlümü gözümü rahatlatıyor
0 oy
tarafından

Nill bak bu seçenekleri kendin yazıyorsun

image

0 oy
(570 puan) tarafından
Niye bu kadının postuna ters ters cevaplar geliyor okumak istemiyorsanız çıkın posttan yorum yapmak zorunda değilsiniz
tarafından
Canım gel anlından öpeyim dbdbdbdbdb yemin ederim var ya ayağına taş değmesin yürü be dbdbdbdbdb
0 oy
(54,185 puan) tarafından
neden.her yaptigin ev isini buraya yazma gereği duyuyosun☺️
tarafından
Rahatlıyorum mesela insanlar cinsel hayatını anlatırken ne hissediyorlar acaba bende bunu çok düşünüyorum ama kimseye kırıcı yorum yapmıyorum
(54,185 puan) tarafından
onuda bilemem hic cinsellikle ilgili post acmadim girdiğimde yukarıdan asagi postlara bakar yazarim . elestirel yorum gelince kaynana ve cinsellik postlarinin savunma olarak kullanılması sacma geliyor bana.  
yapilan isler rutin ilerler ev isi nankor zaten bugun yap yarin ayni
(54,185 puan) tarafından
ayrica.kirici yorum yapmadım meraktan sordum
0 oy
tarafından

Kız yapma bu kadar temizlik boşver sağlığına yazk :)

tarafından
Kız hepi topu 6 gün yapıyorum 3 ay yatıyorum xbdbdbdb
tarafından
Kız mopla silme felan demişsin ondan dedim , yorma kendini bu kDar yap kahveni keyfine bak boşver
tarafından
Kanka benim mopum elektrikli çokta hafif hiç yormuyor 5 gündür her yeri boşalttım çıkan tozu hiç almadım baya parkeler berbat durumda yarın altını silcem işte mutfak koridor oturma odası başka yok dhendbdbdb
tarafından
Amanınnnn :) allah kolaylık versin san kuzum❤️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 610 göst.
8 Mart 2020 Diğer kategorisinde Busranecati (740 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,101 göst.
4 Haziran 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 879 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde ❣ Gam ❣ Sat ❣ (1,634 puan) tarafından soruldu