+1 oy
1,910 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
benim hikayemi bilen bilir arkadaşlar  eski postlardan bu gün  tek celsede boşandık o kadar zormuş tarifi yok kocam istemiyordu boşanmak bense ondan soğumuş uzaklaşmıştım hep kendisi hatalar yaptı ve boşanmam diyen adam son anda ortak velayet olursa anlaşmalı boşanırım dedi bende tamam dedim çocukları alırdım biliyor eve geldik eşyaları topluyordum konuştuk çok ağladık sarıldık bitti biliyorduk buraya kadar Şubat'ta 10 sene olacaktı ki evliyiz ama bitti en garip olanda ne biliyormusunuz tamda bu aylarda kaçarak evlendik ve ne tesadüf ki bu aylarda boşandık çok ağladık ve bütün eşyamı aldım son bir elbiseni bana bırak dedi beni bu kadar görmezden gelen adam ne yapıyor dedim acı çekiyordu gördüm ama geçti işte geç kalmıştı bitti bittik işte rabbim konseyi darda zorda bırakmasın tarifi olmayan acı yaşıyoruz...

33 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım çocuklarınla güzel günlerin olsun Allah yüzünü güldürsün
-Reklam-
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Duygularınız şuan taze olduğu için böyle hissetmeniz normal bazen çıkmazda olduğunuzda gözleriniz desteğini arayacaktır ama zamana bırakın hayırlısı ne ise o olur kafanızda çok sorgulamayın sonuçta 10 yıllık bir düzenden bahsediyorsunuz 
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Allah yolunu bahtini açık etsin canım

Keşke kirmadan yipratmadan sevmeyi bilseler de sonradan pişman olmasalar
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısi olsun canım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Rabb'im sana sabır versin inşallah çok zor
0 oy
tarafından
Emeklerine üzülüyor insan geçen yıllarına hayırlısı olsun hakkında
0 oy
(1,412 puan) tarafından

Hala birbirimize sarılacak teselli bulacağım kocayı değil boşamak sıkı sıkı sararım..

Anlatımın ve yazından sende de bunu gördüm birbirinizi  seviyorsunuz sıkı sıkı sarılın hiç bişey için geç değil emin ol.. Çok öyle boşanıp tekrar evlenen..  çocuklara ve kendinize bi iyilik yapın..
Rabbim ikinizin kalbine de İnşirah ferahlığı versin en hayırlı kapıdan en hayırlı yola soksun sizi..
0 oy
tarafından
Bunca acı ve uzuntuye tekrr bı sans versenz duzelmez mıydı pekı canm. Cocuklarda varms. Öncekı postlarını hatırlamıyorum bakmadm ama ınan bende uzuldm bunları okuyunca. Rabbım yar ve yardımcınız olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Bitti diye bişeyok seviyorsanız ki belli öfkeyle alınmış karar ileride kizginliginiz geçince barisirsiniz bilemessin ki öyle gözüküyor postlarini bilmiyorm bacim bende çok sevdim şuan o asamadayim o acıyı tatim ama sana dediğimi kendime diyemem ben ona asla ve katta dönmem..
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun canım sıkıntınız neydi bilmiyorum önceki postlarini ama ayrilirken bu kadar acı cekiyosunuz belki de birbirinize bi şans vermeliydiniz annem boşandı ve o kadar netti ki bir daha lafını etmedi dayım boşandı hep bi ikilemdelerdi yılı dolmadan tekrar evlendiler sizin de pek net değil gibi sanki 
0 oy
(717 puan) tarafından
Yazdığınız okurken agladim hep kaybedince değer bilinir hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Allah hakkınızda hayırlısını nasip etmiş belki de . Ne güzel bazı insanlar bosaninca birbirlerini rezil ediyorlar. Yinede siz güzel ayrılmış siniz. Sen nereye gideceksin şimdi . Kimle yakacaksin ? 
0 oy
tarafından
Çok üzüldüm senin icin hakkında hayırlısı olsun inşallah 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 426 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 193 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,003 göst.
12 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,653 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 331 göst.
27 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,732 soru

24,173,440 cevap

335,979 kullanıcı

...