0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (577 puan) tarafından
Kızım 15 aylık bundan 2 hafta önce ishal oldu dış  çıkaracak sandım ve ondan işgali diye düşündüm ishalden dolayı pisikte oldu farklı farklı pişik kremi kullandım sonrda bezini tutmaya başladı doktora gittik idrar kan verdik kanda enfeiyon çıktı ama idrarın sonuçları temizdi e nabizdan baktığımda doktor idrardan kana geçmiş dedi yatış verdi ama bebeğim aşırı hareketli ve çok ağlıyor hastenede durmaz diye eve gidip geliyoruz sabah aksam serum aliyor dün tekrar kan verdik crp  54 den  24 e düşmüş wcb 39 dan 12 ye düşmüş doktor antibotigin dozunu yükseltip başka verdi sürümü değiştirdi sizce geçer mi enfesiyon birde ishal ve pişik oldu tekrar ilaçlardan heralde su ile yıkıyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Aynısı oldu benim oğlumda daha yaşını yeni doldurmuştu 5 gün yattık hastanede öyle toparlamıştı keşke yarışı kabul etseydin benimkini de zor zaptettik geçti 5 gün bi şekilde 
(577 puan) tarafından
Canim sabah 2 akşam 2 serim takıyorlar sadece yanimdaki kadınım bebeği 40liyfi onada aynısını yapiyordi serim veriyorlardi saatinden saatine sadce  inada sordim gece geliyor mi falan diye yok dedi size takılınca bizede takılıyor dedi   evet ateş falan olctuklerinde orda oluyoruz zaten
(577 puan) tarafından
Tahlili bir kere verdik persemve oda biraz düşmüş iste
(12,959 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
(577 puan) tarafından
Sizin enfeksiyon değeri kaç di
(12,959 puan) tarafından
Değer olarak bilmiyorum da yüksek demişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Geçer canım ama hastahbede yatisli tedavi olsaydı daha iyiydi 
tarafından
Canım farkı orda daha iyi bakılıyor sürekli müdahale olduğu için ve 3 gün yattık biz enfeksiyondan kolundan serum eksik olmadı evde her dakika takabiliyor musun serum hayır ve seruma ilaçlar katiyorlardi ateşi çıktığında anında düşürüyorlar di aglasin benim oğlumda çok ağladı çok korkuyordu ama iyiliği için yatış kabul ettim geç kalmadan et ederim sana
(577 puan) tarafından
Canım biz sabah akşam gidip 2 serum veriyorlar orda farklı bir iğne ilaç yok soruyorum hep yataraam farklı birşey mi olucak diye hayır diyorlar
tarafından
Bizde yapmışlardı canım hiç bilmiyorum ama düşüşe geçmiş bak
(577 puan) tarafından
Yok can bugün doktora sordim hayır dedi başka bir şey yapilmiycak dedi yapılacak olsa ben zaten yollamam dedi
tarafından
Bilemiyorum canim öyle dediyse sorun yoktur ama bizde serum 3 gün hiç çıkmadı
0 oy
(577 puan) tarafından
Bilen yok mu
0 oy
(12,041 puan) tarafından
Biz 6 aydır her ay hastanedeyiz yatıyoruz canım enfeksiyondan yatmadan asla geçmiyor crp 96 ları gördük 40 ateş ama sizinki düşmüş bile dert etme düzelir 
(577 puan) tarafından
Ateşimiz yok şuan 2 gün oldu sadce bizim oda evde pedifenle geçti şükür  pazartesiye bittmis der inşallah doktor birde uyku yapar mı ilaçlar bebeğim uyumazdi uzun süre hiç gunudzleri şimdi uyuyor da birde soğuk terliyor normal mi
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn canm 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Crp enfeksiyon zaten oda dusmuş benim oglumda 144 le yatis yaptik 8 gun yattik hastanede 3.gun sibra ilaclar etkisini gosterir dusmeye baslar canim gecmis olsun gun boyu serum ilac isal icin ayri ilac aldik yinede 8 gun surdu isali gecmiyorsa nar sık suyunu ver cok etkili
(1,929 puan) tarafından
Ilaclardan canim terlemeside hastaliktan ben ilk gece surekki kucagimda gezdirdim serumla sonra ilaclar etki etmeye basladikca uyumaya basladi  dedigim gibi isal varsa nar suyu sık ver kesiyor bizde suan yine hastayiz yaa
(577 puan) tarafından
Tam canim sabah aldırıyorum uyunca korkt bende çünkü uyan bir bebek değildi neden hastanedesiniz canım noldu
(1,929 puan) tarafından
Hasta oldu yine surekki hasta 15 gune bir atesli bogaz enfeksiyonu olabilir bizede yine hastane yolu gozuktu
(577 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun neden oluyordur acaba bişey söylüyorlar mi
(1,929 puan) tarafından
Saol canim yok demiyor okur diyor artik vucut antibiyotige de alisti iylesmeside uzun suruyor

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 135 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya9519 (379 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 260 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Sedaades (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 283 göst.
9 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap

329,245 kullanıcı

...