0 oy
446 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Çok istiyorum ama çokta korkuyorum eşim de istemiyor içim gidiyor küçük bebeklere ayyy nasıl canim çekti sevip koklamak ama korku var ve ailede. Herkes çocuğun küçük daha biraz bekle diyor çocuğum 2 buçuk yasinda

11 Cevaplar

+1 oy
(9,612 puan) tarafından

Bizimkilerin arasında 15 buçuk 16 ay var ikinci kazayla oldu iyi ki olmus diyorum :D gül gibi bakıyorum çocuklarıma :D

(2,606 puan) tarafından
Ne güzel benimde olsa bende bakarım da işte korlutuyorlar
(9,612 puan) tarafından
Valla milletin lafına bakarsan bi 15 sene yapmanı istemezler eger sen kendini hazır hissediyosan eşin de istiyosa bence beklemeyin ama şu da var şu dönemde cocuk cok zor maddi açıdan..tabiki cok şükür Rabbim rızkını verir hepimiz buna inanıyoruz ama hem maddi olarak hemde şu etrafin pisliğinden dolayi bu dünyaya çocuk doğurmak akıl işi değil pis insanların içine günahsız melek getirmek çocuklar için büyük acımasızlık olur onlar için :( umarım bizim çocuklarımız büyüyene kadar yeryüzünden bütün pislikler temizlenmiş olur
(2,606 puan) tarafından
Evet çok doğru
-Reklam-
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Bence zamanı canım hem arkadaş oluyorlar benim ikisinin arası 3 yas 7 yıl aradan sonra 3 aldım kucağıma yenidoğan baldır yaaa küçük bebek evin neşesi 
(2,606 puan) tarafından
Öylede şimdi birinin postunu gördüm süt olmuş 15 TL bakımı Sabri geçtim nasıl bakacam dusunuyorum
(1,009 puan) tarafından
Aynen canım şartlar artık çok zor bez ıslak mendil nerde indirimdeyse  oraya koşuyoruz sonumuz hayrola
(2,606 puan) tarafından
Bide ilkinde çok şey içimde kaldı ikincisine bisey içinde bırakmak istemiyorum diyordum ikincinde kız olsa korkarım herşeyimi abiden giydirirm kalsın en iyisi
0 oy
(603 puan) tarafından
Eşin istemiyorsa beklemelisin sonuçta bu yalnızca senin hayatın değil üstelik işerde yardım vs en ufak bişey desen yakınsan sen istedin der
(2,606 puan) tarafından
Öyle ama demez eşim yaa
(603 puan) tarafından
Bence der yani bunu kötülüğünü der demiyorum illa ama eşlerimiz de insan iki gün üst üste yakınsan o da yorgun gergin olsa der yani senin de zoruna gider hem yaş olarak da erken bence ilk bebeğinin bebekliği bitmedi ki daha
(2,606 puan) tarafından
Öyle o da daha bebek sayilir ama ne bilim bı yanım çok istiyor bı yanım bekle diyor
0 oy
tarafından
Bence tam  zamanı ya çevreye niye bakiyon ki sen bakıyorsun onlar deyil.benim 2 çocuk var yine getir diyo lar verdiğim cevap ;-= ben bakıyorum ben cekiyirm siz deyil karışmayın bana 
(2,606 puan) tarafından
Bizimkiler kimse istemiyor otur oturduğun yerde rahatini bozma diyorlar ama ben çocukları çok seviyorum
tarafından
Sen bilirsin ama getir berbaer oynaisnlar kız. Ben 2. Kazayla getiridm iyiki geldi kızım berbaer oynuyorlar kızım abisi sayesinde her şeyi ogrenoyi konuşmayı bile çözdü
(2,606 puan) tarafından
Ay maşallah çok istiyorum ama içimde biseyde bırakmak istemiyorum ilk cocukta ev içinde geçirdim hamileliği hicbirsey beğenip almadım ikincislye herşeyi kendim beğenip heyecanını yaşamak istiyorum bu gidişle zor gibi
tarafından
Bende ev içindeyim valla zor malesef anliyirm seni.. yine de hayırlısı
0 oy
(1,355 puan) tarafından

Gec kalmışsın kuzu :D Benim büyüğü 2.5 küçüğüm 1.5 üçüncü zorla yaptım diyebilirim eşim istemedi ama kızım yok belki Rabbım kısmet eder diye  yaptım oda karnımda 4 aylık  ha ikinci kazayla oldu tabi

(1,355 puan) tarafından
İki defa kıza benzetti ama emin değilim umutlanma dedi 2 oğlum olduğu için doktor bekle diyip duruyor 4 aylık aslında söylemesi lazım
(2,606 puan) tarafından
Kızlar geç gösterir hadi hayirlisi
(1,355 puan) tarafından
Amin kuzum sende durma valla beraber büyüyor en azından benimki bu son allahin izniyle
(2,606 puan) tarafından
Bende bı tane daha düşünüyorum Allah ne verdiyse ama oğlum var kız da verse rabbim ne güzel olur bana yeter
(1,355 puan) tarafından
Hayırlısı olsun hakkımızda
0 oy
(2,689 puan) tarafından

2.5 ve küçük mü, sen istedin de hamile kaldın da doğdu da diyene kadar 1 yıl geçer. Oldu 3.5 yaş. Birlikte oynamaları için daha beklemek gerekecek.

Herkesin kendi fikri de ben yaş yakınlığından yanayım. Zor evet ama bir iki yıla yoluna girer her şey. 2.5 ve 1 yaş çocuk anası konuşuyo :D Şimdiden oynamaya başladılar bile ikiz gibiler. 

(2,606 puan) tarafından
Allah bağışlasın ne güzel ilerdede beraber arkadaşları olur ortak takilirlar diye yakın yaş istiyorum ve çok özledim şuan 2 buçuk yaşında olsa olur 3 yaş 3 ay beraber oynamaları 1 sene geçecek oldu sana 4 yas ustu mantikli
(2,689 puan) tarafından
Bence de hiç bekleme ;)
(2,606 puan) tarafından
Herkes gaz veraksama eşimi gazlayacam
0 oy
tarafından
Hayrlısı olsn kuzum
(2,606 puan) tarafından
Aminnnnnn
0 oy
tarafından

Bu meyve mı sebze mı nasıl canın çekti küçük bebek :D bence çocuğunun yaşı uygun 2.5 deden hemen hamıle kalamayabılırsın 1 sene de gelse cocuk 3.5 yaş mükemmel 

(2,606 puan) tarafından
Kız kokusuna canım çekti minnakligina canım çekti giğğ yapislarina masum masum bakışlarına süt içme çabalarına canım çekti çok güzeller ve ayrıca meyvede ne bal lokum onlar nasıl canim cekmesin
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Maddi manevi yetebileceğinizi düşünüyorsanız yapın. :)
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Su zamlardan sonra biraz Daha düşün :D

0 oy
(3,694 puan) tarafından
Benim kızım  33 aylık oldu  doğuma son 6 :) ama aklın varsa bekle bence 1 2 yıl daha..  Daha doğum olmadan çok yıprandım. Güzelliği var elbette ama zor bence..  Ben  kızım 4 4.5 yaşındayken olsun  istiyordum ama nasip bu zamanaymis..
(2,606 puan) tarafından
Himmm hakkında hayırlısı olsun canim
(3,694 puan) tarafından
Amin canım cümlemizin  ❤

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,548 göst.
26 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kizilaslan (2,165 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 774 göst.
0 oy
21 cevap 905 göst.