0 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
3 yaşındaki çocuğunmun iştahı kesildi. Hiç birşey yemez oldu. Ne kahvaltı ne akşam yemeği. Bu ay yarım kilo zayıflamış. Argivit alsam iştahı açılır mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kızım da kullanıyorum ama şuan bitti hatta geçen biri pist açmıştı ona atmıştım ben argivit focus du benim ki 

Ama iştah istiyorsan  sana tavsiyem eczanede çocuklar için sipraktin surup var çok işe yaradı gerçekten çocuklarıma gün de 1 kaşık veriyordum hem iştah açıyordu yemekten sonra da uyku yapıyordu çocuklar yemeğin üzerine uyuyunca yedikleri kilo yapıyordu al bence tavsiye ederim benim de aile hekimim tavsiy etmisti
tarafından
Sipraktin surup zararli diye duydum yoksa ismini mi karistirdim oyle hatirladim bilen varsa yazabilir mi
tarafından
Yok kuzum yaa herşeyin fazlası zarar kullananlar fazla fazla veriyorlar oyuzden zararlı diyorlar ben her iki çocuğuma da kullandım oğlum 8 kızım 4 yasin da şükür hiç bi zarar görmedim gün de 1 kaşık verdim çünkü
tarafından
Anladim sagol cnm
-Reklam-
0 oy
(652 puan) tarafından
Ben kullanıyorum canım gayet memnunum
tarafından
İstah aciyor mu kac yasinda. İstah icin mi kullaniyorsun cnm
(652 puan) tarafından
22 aylık. Açıyor canım. ama düzenli ve uzun zaman kullanmak gerekiyor
tarafından
3 cesidi var hangisi istah aciyir cnm dogrusunu alayim
(652 puan) tarafından
Argivit focus kullanıyoruz canım.
0 oy
tarafından
Aksamcilar nerdesiniz postuma yorum yapacak olan yok mu:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 181 göst.
27 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anneyimm93 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 411 göst.
26 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
17 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 708 göst.
14 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,102 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,397 soru

24,168,615 cevap

335,738 kullanıcı

...