0 oy
327 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (580 puan) tarafından
Ispanağı normalde haşlayıp koyuyorum ama uğraşmadan çiğden koyunca bir şey olur mu öyle yapan var mı? Varsa nasıl yapıyorsunuz direk yıkayıp kesip öylece koyuyor musunuz başka işlem var mı? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben koyuyorm canm  bi sıkıntı yaşamadm 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yengem öyle yapmış ama ciakrinca  guzel olmadi dedi ..

Ben her zaman kaynamış su üstüne dökerim üstünü kapatırım o suda iyice bırakır kendini elimle suhyunu iyice sıkar öyle buzluğa atarım mis gibi olur 
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Yıkarım sonra da dilimler koyarım 
0 oy
tarafından
beeeeen varım aynen dedıgın gıbı yapıyorum hıcte sıkıntı yasamadım 
0 oy
(511 puan) tarafından
Ben cigden  koyuyorum
0 oy
(4,715 puan) tarafından
Yapmıştım ama güzel olmamıştı diye hatırlıyorum. Kesip koymuştum. 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Ben doğrayıp yıkayıp iyice suzulunce posetleyip atıyorum cikarinca direk pişiriyorum 
0 oy
(239 puan) tarafından
Her zaman çiğden koyuyorum 
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Tadı gider erir sulu sulu olur
0 oy
(305 puan) tarafından
Doğrayıp atıyorum buzluga börek zamani cikarip soslayıp yapiyorum
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Ben sadece sap kısmını yaz çorbasını yapmak için çiğden posetliyirum diğerini de haşlayıp sıkıp posetliyirum dediğim çorba için sapını çiğden katıyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 197 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 151 göst.
0 oy
14 cevap 366 göst.
7 Ekim 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,038 göst.

Kategoriler


1,474,119 soru

24,134,707 cevap

334,234 kullanıcı

...