0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (83 puan) tarafından
tarafından kapalı
10 aylik uyku düzeni olmayan oglumla 2.ye hamileyim beni ne gibi zorluklar bekliyor arkadaşlar karmakarışık duygular içindeyim 
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevaplar

0 oy
(426 puan) tarafından
Hayırlı olsun Allah Sağ saglim kucağına almayı nasip etsin. 
(83 puan) tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim
(426 puan) tarafından
İşin zor ama bu yükün üstesinden gelirsin tecrübem var artık ve annelerin yapamicagi birşey yok sıkma canını. Ne güzel bir evladın da olacak
(83 puan) tarafından
İnşallah arkadaşım oglum çok yıprattı beni hala devam ederken bi tane daha geliyo gözüm korkmustu açıkçası ama Rabbim verir sabrını inşallah
-Reklam-
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli ömürlü kucağınıza almak nasip etsin benim de aynı senin gibi olduydu Rabbim bir şekilde kolaylığını veriyor sana tek ve en önemli tavsiyem gözünü bebeğin üzerinden ayırma çünkü saniyelik göz kapatmayla bile zarar vermek istiyolar alışana kadar ondan sonrasi kolay olur benim en büyük sıkıntım oydu diğerleri zamanla oldu yemeği temizliği de onlar uyudukca yaptım 
(83 puan) tarafından
Amin amin canım inşallah.  Zor valla 2 bebe ay ikisi de bebe olucak valla düşündükçe huni takasim geliyo :D
(7,318 puan) tarafından
:D yok kız birşey olmuyor alışıyor insan sadece alışana kadar zorluğu oluyo 5 ay oluyo bize yeni yeni durulmaya başladı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 98 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (5,339 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 664 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 520 göst.
7 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1bebe1anne (281 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 585 göst.
4 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dilara55 (10 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,432 soru

24,169,220 cevap

335,782 kullanıcı

...