0 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (283 puan) tarafından
Arkadaşlar eşim otri bebe burun aspratoru almış yedek uçları tek kullanımlık sanırım ama 10 adeti 50 TL çok pahalı dedim yikayim steril edeyim kullanayım içindeki süngeri minicik kaldı yikadikca küçüldü çöp oldu yani içinde kayboluyo.Baska çözüm bulabilen warmi hiç değilse 3 defa kullansam bir başlığı . İllaki her kullanımda atmasam

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullandım açıkçası som kaldı onuda artık atıp almak istiyorum
(283 puan) tarafından
Çok pahalilasmis yedek uclar
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Bende bekleyem şurada
(283 puan) tarafından
Bekle canım belki başka çözümü olan wardir
(1,455 puan) tarafından
Teşekkürler pamuğu deneyecegim güzel fikir kizz hic aklima gelmedi
(1,455 puan) tarafından
Maşallah Allah bagislasin
Bizde almayiz artik sayende :)
0 oy
tarafından
Ben elektronik aspirator kullaniyorum 1 kere para verdim aldim, zaten 3 kere yedek uc aldigimda aspiratorun parasi cikiyor.

Parcalari cikarilip yikaniyor uzun vadede aldigin uclardan daha ekonomik olur
(283 puan) tarafından
Bana link atarmisin canim bizde bu gün eşimle onu konuştuk zaten yedek uçlara para were were o fiyatı geciyo bile
tarafından
https://www.hepsiburada.com/direct-nexus-elektrikli-burun-ve-kulak-aspiratoru-p-HBV00000UG9WQ?magaza=Pharmacity&url_src=and-product-detail

Ya ben bunu 190 a almistim 3 ay once. Simdi 480 tl olmus. Yuuuh diyorum.
Aldigim marka bu, diger sitelere bak bi, indirim donemlerini takip et mutlaka girer indirime. Ben cok memnunum uzun vadede o uclarin parasini cikariyor zaten
(283 puan) tarafından
Bunda da uçlar War gibi gozukuyo canım yedek uç filan aliniyomu bunlarda.
0 oy
(14,957 puan) tarafından
Ben yikiyordum yalan yok 1 yaşından sonra da kullanmayın dedi ebe burun çatlağı oluyormuş kulak çöpü yardımıyla alın pisliği dedi ya da bekleyin kendisi atar suyu siktiktan sonra dedi 
(283 puan) tarafından
Canım benim kızımda 2 buçuk yaşında nirmalde bende kullanmıyorum fakat 1 haftadır burun tıkanıklığı War hasta mecbur kullanmak zorunda kaldım hasta olduğunda cekiyorum
(1,367 puan) tarafından
Canım 2 buçuk yaşındaysa sumkurmez mı banyoda. Hani yapmiyosa da yedek ucla uğraşma şırıngayla serum sıksan daha güzel temizlenir
(444 puan) tarafından
Evet ya doktor bana aspiratore gerek yok demişti ama cikmiyordu serumla geçen hastayken çektim canı cok yandı galiba asla istemiyor artik cekmicem zorda kalmayinca doktor da travma olusturabilir tarzi bisey dedi
0 oy
(93 puan) tarafından
Ben sungerini cikardim 

yıkayıp tekrar kullaniyorum ucu zaten serumla temizliyorum hala burunda hirilti kalirsa cekiyorum tek seferde geliyo zaten
(283 puan) tarafından
Mecbur süngeri yıkamak zorunda kaldım burnu tıkalıydi baya geldi canim
(93 puan) tarafından
Premsess annesi Bende birkaç kere yikadim da sungersiz daha kolay geldi galiba bide sungersiz çekince iyi geliyo ama galiba öyle çektiğim için Bende hasta oluyorum
(93 puan) tarafından
Anneee aslında aklıma pamuk selpak falan geldide denemedim bugün deniycem pamuğu;)
0 oy
(7,470 puan) tarafından
Otrininki değilde baska markaninkide uyar diye biliyorum canım oyle bak eczaneden 10 küsüre almistim 10 tanesini şimdi hadi 20 olsun 50 çok muş
(283 puan) tarafından
Hangi marka canım.netten bak hiç ucuz yok.bide uymuyolar diye biliyorum.ben e bebeğin kini kullanıyodum memnundum da annemde unutmuşum eşimi eczaneye yolladım bundan almış ama e bebeğin ki de pahalilasmis
(7,470 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Nazal mış canım 28 lira yazıyor nette
(283 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm
0 oy
tarafından
Sünger  takma çek  sonra yika kurur zaten olmasada olurki
(283 puan) tarafından
Canım geçen bı arkadaş yazmıştı sungerini çıkardım ama bu zamana kadar hep sümük yedim diye meğer yanlış biliyormuş süngeri çıkarıp yapıyomus ağzımıza gelmezmi ki
tarafından
Ya o sünger  olmadi baska sünger  tak koy bide onun süngeride ben yikiyodum kuruyunca duzeliyodu bizimkide  otri bebeydi borusu  cok uzun agzina asla gelmiyor ne yemesi☺️
(283 puan) tarafından
Hahah walla arkadaş öyle yazmıştı hala da aklıma geldikçe gülerim Allah ta onu güldürsün :) deniycem canım :)
tarafından
Kiz yok sanki dünyayı  kurtarmiyoya minicik bi sunger cok takilma bence☺️
tarafından
Kiz yok ne gelmesi ben bir gece cok.mecbur kaldim sumugu vardi nefes alamiyordu pipetle cektim. Agzima felan birsey gelmedi : D
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ben şok gerçekten fiyatı ucmus onu öyle almaktansa baby Vac al arkadaşım 
(1,555 puan) tarafından
Canım burun içinde 2 tane başlık var yıkayıp yıkayıp kullaniyosun ama acayip bı ürün mutlaka denemelisin öyle bittikçe yedek başlık alana kdr bunu al elektrik süpürgesine bagliyosun foşur foşur cekiyo sumugu
(283 puan) tarafından
Elektrik süpürgesinemi bagliyosun bak gerçekten dikkatimi çekti nasıl bişey bu araştırayım topla tüfekle sümük alır gibi süpürge sesinden Korkmazmi canım
(1,555 puan) tarafından
Ne kadarlık bebegin
(283 puan) tarafından
2 buçuk yaşında ama ewi süpürmek için süpürgeyi açsam bile ya babasının kucağına yada koltuğun en üstüne çıkar canm :)
(1,555 puan) tarafından
Bayada büyükmüş benimki elektrik süpürgesini çalıştırınca tepesine binip gezicek nerdeyse 14 aylık benimki
0 oy
tarafından
Bugun aldi esim 10 tanesi 20 tl di
(283 puan) tarafından
Aa nerden aldı canım eczanede 50 tl
tarafından
Eczaneden aldim iki farkli marka bu hafta 20 tl di
(283 puan) tarafından
Hangi markalar cnm
tarafından
12 tane var icinde . Birazdan bakayim . Wee babydi biri .
tarafından
digerinin  markasi alvita 12 ' li
0 oy
tarafından
Valla ben atmıyorum kullanıyorum süngeri çıkarıp yıkıyorum uçları da sıcak suyla yıkıyorum hiçte çöpe atmaya gerek yok 
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Bende bugün aldım 10 adeti 33 liraydı bende şok oldum sizinki daha çok muş 
(283 puan) tarafından
Otri bebe mi canım nerden aldınız
(12,959 puan) tarafından
Otri bebe eczaneden aldım
(283 puan) tarafından
Aa neden sizin orda daha ucuz her eczanede aynı fiyat olmazmi nerde oturuyosun cnm
(12,959 puan) tarafından
İstanbul dayım canm
0 oy
(58 puan) tarafından
Canım bak şimdi benim akıllı süper zeki(pinti) kocam bu duruma şöyle çözüm buldu.

1 adet ucun süngerini çıkarttı.

Göz kalemimi ucun sünger takılan çemberine sürdü. 

Ve orj süngerin kalinliginda fileto kestiği bulaşık süngerine bastırarak şekli çıkardı 

Ucu sterlize ettikten sonra süngeri takıp ettiği "tasarruf" la ziyadesiyle övündü.
(283 puan) tarafından
Aaa hahaha hemen esime söyleyim oda kendince cozumler üretti de ben önüne geçtim olmaz dedim oluyorsa yapsın bari :))
0 oy
(465 puan) tarafından
Sari sert sungerleri bilirmisin ben onlardan kesiyodum yuyuvarlak ayni o şekil ve performans gusel
(283 puan) tarafından
Tamam deniycem canım :)
0 oy
(444 puan) tarafından
Başka uç al kuzu bende otribebe nin süngerini sevmiyorum onları atıyorum genelde çoğu uç çoğu aspiratöre oluyor. Bende yıkıyorum mecburen bebeğim 2 kez grip oldu yetişemedim o zamandan beri yıkıyorum bence çok mantıklı tek kullanımlık şeyleri sevmiyorum e bebek in ucunu alabilirsin veya fizyobebe diye var oda uyuyor otribebeye
(283 puan) tarafından
E bebeğin ucu uyuyomu canım bundan önce onu kullaniyodum
(444 puan) tarafından
Bende onu kullaniyodum canim denemedim ama uyar bence en azından süngeri yikaninca şekli kaymiyo
0 oy
tarafından
Ben ucları yıkayıp tekrar kullanyorum canm icindeki süngerede bisey olmadi henüz 
0 oy
(292 puan) tarafından
Ben baby_vac aldm ömürlük valla kullan kullanabildiğin kadar 
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Başka marka alabilirsin biz 10 tane yedek uçu 12 liraya almıştık 
(283 puan) tarafından
Ne zaman we hangi marka cnm
(3,146 puan) tarafından
Kuzum marka olması bence gereksiz her uç okuyor zaten ve sümük çekecek bebis mi ne diye bi markaydı galiba
0 oy
tarafından
Ben hemen yıkıyorum içine de ıslak mendil veya peçete koyup tekrar kullanıyorum ama içine tıkmıyorum böyle ucun geniş tarafına yerleştirip o şekilde kapatıyorum 
(283 puan) tarafından
Teşekkürler  deniycem insaAllah
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Sterilizasyon açısından ben direk çöpe atıyorum iki kere kullanmaya uygun değil bence 
(283 puan) tarafından
Para yetişmez canim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 161 göst.
29 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
4 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Bambam (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 252 göst.
0 oy
1 cevap 135 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,363 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,748 soru

24,063,277 cevap

330,252 kullanıcı