0 oy
635 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Kızlar kayınvalidemle çok şey yaşadık 9 senelik evliyim. Bilir bilmez çok üzdü beni hatta büyük hataları da oldu detaya grmicem. Şuan eskiye göre bana daha iyi. Ama bende bişeyler tükenmiş sanırım. Artık içimde tutmuyorum yapılan hiç bişeyi direk söylüyorm. Ama saygısızlık yapar gbi değil laf arasında ben herşeyn farkındayım demek istyorm   oda seslenmio hatta bazen bana hak verio. O öyle seslenmeynce kendmi kötü hissediorm. Kii sonuna kdar haklı olduğumu çok ii biliyorum haksız yere muamele yapmam Allahn iznyle ama yine de sussam ne olur yani 3 günlük dünya diyorm. Normal zamanda iyiyiz yer içer güleriz ama canımı sıkan şeyleri de söylüyorm artk içimde tutmuyorum   sizler nasılsınız bu konuda hep susarmısınız söyler misiniz. Ben 9 yıl hep sustum hep görmezden geldim. Ama artık susmuyorum kendme şaşırıyorum bu sen misin die 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Fazla iyiniyetlisin 9 yil sessiz kalmak iyi sabir gerektirir valla ne biliyim ben evlendigimden beri susmam ne haksizlik yaptiysa yuzune catir catir soylerim yeri geldiginde senin bu durustlugunu cok seviyorum arkamdan konusmuyosn ne varsa yuzume soyluyosn der
(684 puan) tarafından
Canm ben farkedemedim niyetlerini beni çok seviyorlar sandım el kızı gibi görmüo lar kendi kızları gbi görüolr sandım. O yüzden hiç art niyet aramadım   ama gerçekler yüzüme tokat gbi çarptı son 1 yılda aklım başıma geldi yine kavga etmedim. Allaha havale ettm ama artık söylüyorm.
tarafından
Canim kimse kimseyi kendi kızı gibi gormez onu gecelim yani genelleme yapmayim belki binde bir vardir ama ben hic denk gelmedim diyim. Kaynanalar gelinleri sevmez gelinler kaynanalari sevmez ben hep boyle gordum. Onlara sorsan biz haksiziz bize sorsan onlar. He asla saygisizlik etmem ama alttan alttan lafimi sokarim ben
(684 puan) tarafından
Canm gurbete geldm küçük yaşta evlendim. Eşimi de seviyorum. İyi olalım istedim ama arkamdan oyunlar laflar sözler o kadar edilmiş ki. Bunları ben çok sonra duydum. Artıkk inancım kalmadı artık söylüyorm söylediğim zamanda sen alıngan sn yok öyle bişey diyorlar
tarafından
Aman onlar zaten suc altin gomlek olsa giymezler. Ben sunu anladim kendi kocalarindan ilgi sevgi gormemisler ogullari bizimle ilgilenince cekemiyolar normalde mutlu olmalari lazim di mi ama olmuyolar ben hamileyken afedersin kusmaktan icim dışıma cikmisti ogluma naz yapiyosun diyodu simdi esim sagolsun cocugumuzla ilgilenir oynar kaynanam der ben kocamdan asla boyle cocukla ilgilendigini gormedm cocuk kucagimda yemek yapardim gibi gibi bir suru ornek yani biz kotu olsak ellerine ne gececek bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Susarsan tepene binen çok olur hakkını savun her zaman 
0 oy
(817 puan) tarafından
En ıyıısnı yapıyosun bıraz fark edıp kendılerıne cekı düzen versın ler napalm onlar yaparken utanmıyor sen soylerken neden utanacaksınız kı ben 3yıllık evlıyım ılk gunden berı ezdırmıyorum kendımi yemedıgımız kazık kalmadı saygıda kusur etmem herseye ragmen gıdıp elını öptum ama lafmı da söyledim söylerımde umrumda olmaz coktan haledıyo:) 
(684 puan) tarafından
Bende diyorm söyleyim içime dert olmasın artık söylüyorm sonra içime batıo bu huyumu hiç sevmiorm
(817 puan) tarafından
Ben seviyorum :)) insanlar bundan anlıyo
0 oy
(416 puan) tarafından
Karşımda kim olursa benim ailem ya da eşimin ailesi arkadaşlarım hiç farketmez beni rahatsız eden ve ya doğru bulmadığım hareketleri sözleri o an ki ortamın uygunluğuna göre söylerim bu saygısızlık değil kendini ifade etmedir. 
0 oy
(32 puan) tarafından
Bende susanlardanim 6 yıllık evliyim ben tek gelinim beni cook severler ama herseyede karışırlar. 2 ay önce kayinbabma ilkkez cevb verdim diye de kötü gelin oldum saygısız gelin oldum yemin ederim eski gelinler gbiyim bunu dememde kastım sayginin alasını veriyorum..biz baştan sustuk bundan sonrası için gec yani ..algilamalari sadce saygısız gelinler olarak kaliriz
(1,603 puan) tarafından
Eski post yıl 2021

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 828 göst.
4 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 996 göst.
0 oy
13 cevap 940 göst.
+1 oy
4 cevap 378 göst.
15 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,474 soru

24,099,519 cevap

332,326 kullanıcı

...