0 oy
356 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23 puan) tarafından
Uzun bir süredir sigarayı birkmak istiyorum ama bırakamıyorum insallh şuan bu zamdan dolayida bırakma isteği daha çok geldi ve bırakılam allhin izniyle sıgarayi bırakanlar nasıl biraktiniz lütfen bir akıl verin

6 Cevaplar

0 oy
(929 puan) tarafından
Kaçak sigara içiyorum canım yada tütün var güzel ondan içiyorum 
(23 puan) tarafından
Ben tamamen birakmaya karar verdim çok hırs yaptım birakicam insallh
(929 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bırakın sağlığınıza çok zararlı birincisi sonrasi kesenize zarar onun yerine alin 2 kilo et yiyin sağlıklı en azindan
(23 puan) tarafından
Kesinikle haklsin canım benim karnımi doyurmuyor   benim sagligima zarar veriyor cebimed yazık ona verecgimi parayı cocuklarimla kendime harcarim
0 oy
(616 puan) tarafından
Eşimde içiyor ama tütün inanın bırakmak için çok çabaladı ama olmuyor, çocuklarımız ihtiyacını karşılayamaz hale geldik tütüne verdiği para çok zoruma gidiyor oda 171 aradı ama Bi faydasını göremedi ama demir takviye ilacı var onu kullanıp sigaradan tiksinen gördüm Bi dene derim inşallah sende de işe yarar 
0 oy
tarafından
Canım ne dediler 171 de
0 oy
(1,856 puan) tarafından
O hattın da hastanede sigara bırakma yerleri de var oralarinda bir faydası yok bırak ama sana tavsiyem sigara içen arkadaş ve akrabalarının yanına gitme onlarla takılma bıraktığını söyle yoksa birakamazsin  ben eskiden içer üç ay bırakırdım sonra unive döndüğümde mal bir kız arkadaşım vardı bana gelirken sigara getir derdi ben de onun yüzünden tekrar başladım her defasında en son mezun olduğum gün bıraktım  6 yıl oldu üniv arkadaşlarım hala içiyor ben içmiyorum onlar uzakta 
0 oy
(1,030 puan) tarafından
Eşim sigara içmediği için bıraktım canım birde bebeğim çok küçük emzirmiyorum ama yinede kokusu üstüme siniyor bakımlı bir insanım sigara kokmak istemedim açıkçası

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 367 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde honki ponki toninok (5,298 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 446 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 746 göst.
19 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Tugbaank (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,689 soru

24,143,271 cevap