0 oy
171 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ergenliğe girdiğinden beri sırtımda sivilce var aşırı hiç bi ilaç krem bitki tedavisi iyi gelmedi şimdi hamilelikte hepsi kayboldu ama korkuyorum doğumdan sonra tekrar çıkar mı başına gelen var mı böyle bişey. Hani kıllar azalıyo sonra çoğalıyo diye çok duydumda sivilcelerle ilgili deneyimi olan var mıdır 

4 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Valla benim de aynıydı ergenlikten beri omuzlarım sırtım belime kadar inerdi hatta çamaşırın degdikce acirdi bazen. Boynumda bile çıktığı olurdu doluydu çil çil resmen. Hiçbir şeyden fayda görmedim. İlk defa bu geçtiğimiz yaz denizde bronzlastirici şurup guneslendim bikiniyle hepsi kayboldu tertemiz. Normalde hiç denize gitmezdim gitsemde normal tişörtle falan otururdum kiyida girmezdim. Bu sene denize girdim hep öyle yaptım kayboldu.
tarafından
Şanslısın o zaman ben ankarada yaşıyorum 3 senedir daha burdaki turistik yerleri bile görmedim bi aktivite olsun günümüzü değerlendirelim diyorum bilemedin bi dağa gidip piknik yapalım diyorum hemen ailesini katıyo onlar olmadan gitmem iki kişi piknik mi olur diyo bende bi döner al çıkalım diyorum :D hahah
(3,146 puan) tarafından
Allaaah bunların hepsi hoduk ya valla biz başka şehre taşındık da rahat ettik aynı sehirdeyken o da böyle yapardı hemen ailesini katıyordu Allah sabır versin :)
tarafından
Bende diyorum eşime başka şehre taşınalım diye ama hiç umru değil :D babası emekli olunca köye yerleşcez diyo ama torun flan olunca bırakıp gitmezler gibime geliyor valla insann aynı şehirde olmanın sitresini bile yaşıyo ya :D
(3,146 puan) tarafından
Ay çok zor valla biz iyi yirtmisiz :)
tarafından
Öyle valla ama kurtulan herkes için çok mutlu oluyorum bak :D
-Reklam-
0 oy
(41 puan) tarafından
Bende burada bekliyim çünkü bunu bende çok merak ediyorum ayni şeyi yasadim ne yaptiysam ne ettiysem sirtimda ki sivilceleri geciremedim ama hamileyim suan sirtimdaki sivilciler kayboldu insalah tekrar cikmaz 
tarafından
Doğuma 2 hafta kaldı valla bunun derdine düştüm bende inşallah çıkmazlar ya :( ilk defa sırtım bu kadar güzel duruyo :D
(41 puan) tarafından
Aynen valla benim de sırtımı ilk defa bu kadar pürüzsüz gördüm gercekten
tarafından
Bide kız çocukta değil erkek çocukta geçiyo sivilce diye duydum aslı var mı bunun canım senin bebeğin cinsiyet nedir aceba benim erkek. Kuzenimin 2 çocuğu var ilki kız hiç farketmedi ama 2. Erkek de sivilcem flan hiç çıkmadı demişti
(41 puan) tarafından
Benim bebegiminde cinsiyeti erkek bilmiyorum cinsiyetle alakasi varmidir ki sirtimdaki sivilciler gitti ama yüzümde sivilce cikiyor ilk aylarimdan beri bi sivilce gitti digeri basladi valla degisik birsey
tarafından
Benimde yüzümde adet zamanarı çıkıyo hani adet dönemi gelince gene sivilce oluyo yani
0 oy
(801 puan) tarafından
Hamilelikte hiç sivilcem yoktu cildim parlakti doğumdan sonra çikti 
tarafından
Amanııı iyi demedinya onu :( hiç heveslenmeyelim o zaman kalıcı diye :)
(801 puan) tarafından
Maalesef doğum yapan arkadaşlarimin da ayni sorun gebelikte sivilceleri yoktu doğumdan sonra çikmaya başladi zamanla tekrar düzeldi
tarafından
Bakalım beni ne bekliyo hayırlısı artık sağol cınım :)
0 oy
(3,251 puan) tarafından
Ben cok sivilceliydim yuzumde sirtimda hep olurdu. Hamileliğimde gitti. Şimdi bebişim 18 aylik adet zamanlari ve aşırı streslenince bir iki tane çıkar.
tarafından
Ayyyy öyle tek tük çıksın can kurban ona :D
(3,251 puan) tarafından
Aynen hamileligin bana getirdiği tek + ☺️

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 108 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 102 göst.
25 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde _.Seva._ (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 92 göst.
24 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Grc136513 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,251 göst.

Kategoriler

1,466,260 soru

24,028,413 cevap

328,560 kullanıcı

...