Kizlar ben 28 yaşındayım 95 kg.bir kızım var ben eşimle evlendiğimdede bu kilolardaydim.kendimi bildim bileli hep böyleyim yani.esim evlendim evleneli hep der zayıfla.uc gün yaparım bırakırım.ne bilim olmadı yapamadım.bu akşam dedi ekmek yeme artık zayıfla kendine hiç bakmiyormusun bir çocuk doğurdun daha hem sağlığına yazık hemde inan seni beğenmiyorum seni çok seviyorum ama kilonu sevmiyorum dedi.cok zoruma gitti yemek bile yemedim.kavga ettik.aklima koydum zayiflicam bu laflarının hepsini ona yediricem.Allah büyük .şimdi bu kavgada eşimin haklılık payı varmı benmi çok büyüttüm yada haklimiyim.ister istemez zoruma gitti aynada kendine hiç bakmiyormusun dedi benim belim üstüm çok ince birtek basenlerim var çok eşinden insanın bunları duyması çok kotu
Kilo vermelisiniz ama sağlığınız için. 95 kilo sizi ilerde birçok hastalığa yatkın yapar.
Cnm kırılmakta cok haklısın eşin kendini lafını bilmeden konuşmuş tamam zayıf olmanı isteyebilir ama neden biz onları her halleriyle severken bizi her halimizle beğenmiyorlar seninle evlenirkende fiziğin bböyle sonrada degısiyor bu erkekler
1,453,309 soru
23,856,290 cevap
320,145 kullanıcı